P.Vanagas ir M.Drobiazko toliau tirpina ledus ir teisėjų širdis

Atėjus pavasariui, ima tirpti ledai. Tačiau tik ne Pirmojo Baltijos kanalo šokių ant ledo šou „Ledynmetis. Profesionalų taurė“! Septintajame projekto etape, kurio tema buvo „90-tųjų kinas“, Lietuvos atstovai Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, šokdami su skirtingais partneriais vėl parodė ypač aukštą meistriškumą ir, surinkę 11,96 balo, pasidalino trečiąją vietą.

Margarita Drobiazko, kuriai šį kartą teko čiuožti su Piotru Černyšovu, teigė, jog jiems buvo labai lengva šokti kartu. Tai puikiai įrodė ir balai, kurios pora gavo už pasirodymą pagal Bethoveno muziką. Už techniką komisija jiems skyrė visus šešetus, o už artistiškumą iki maksimumo jiems pritrūko tik keturių šimtųjų balo.

„Aš pastebėjau kūrybinę aistrą. Margaritos personažas ir kankino, ir gaivino, ir suteikė džiaugsmo bei liūdesio. O Piotras dėl to buvo labai laimingas. Galu gale jis žuvo, kad tik ji neišnyktų“, – taip pasirodyą interpretavo Jelena Čajkovskaja.

Albena Denkova ir Povilas Vanagas pasirinko muziką iš fimo „Gyvenimas yra gražus“. Pavasariška ir šilta pasirodymo atmosfera paliko teisėjams įspūdį. „Aš visada pasiruošusi šaukti „bravo“ Povilui“, – prisipažino Tatjana Tarasova.  – O Albenos tokios aš tiesiog nepažinojau. Šį numerį aš pavadinčiau „Laimė būti kartu“.

„Numeris absoliūčiai harmoningas. Man patiko viskas, ką Jūs darėte ant ledo“, - pridūrė Natalija Bestemjanova. Tuo tarpu Albeną labai nustebino ir pradžiugino Povilo optimizmas: „Ką mes nebandytumėm daryti, Povilui viskas patinka. Jis nenustoja sakyti, jog viskas bus tvarkoje. Aš nepripratus prie tokio optimizmo. Esu maloniai nustebinta“.

Po tokio puikaus pasirodymo, bendrojoje įskaitoje Povilas vis dar išlieka pirmojoje pozicijoje, aplenkdamas Maksimą Staviskį 0,12 balo. O kadangi iki projekto pabaigos liko jau nedaug pasirodymų, tikėkimės, jog būtent mūsų atstovas nugalės „Profesionalų taurę“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių