A. Pugačiovos anūkas seka garsiosios senelės pėdomis

Vasario 15 dieną į Pirmojo Baltijos kanalo eterį grįžta muzikinis šou „Dvi žvaigždės„. „Dvi žvaigždės“ – tai šou, kur dainuoja visi, net tie, kurių neįmanoma įsivaizduoti scenoje su mikrofonu rankoje. „Dvi žvaigždės" - tai gyvas garsas, improvizacijos ir patys netikėčiausi duetai.

Projekte „Dvi žvaigždės„ dalyvauja 8 poros – tai profesionalūs atlikėjai ir žinomi pramogų pasaulio atstovai. Šiemet scenoje pasirodys Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas, žinomos dainininkės iš Rusijos, Ukrainos ir Estijos – Polina Gagarina, Taisija Povali ir Anne Veski, taip pat žiūrovai turės galimybę išgirsti ir balsingąjį Soso Pavliašvili bei „Čaj v dvajom“ grupės narį Denisą Kljarevą. Projekte taip pat dalyvauja balerina Anastasija Voločkova, laidų vedėja Anfisa Čechova ir kt. Kiekvienas duetas bandys savo dainomis pakerėti ne tik žiūrovus, bet ir griežtą komisiją.

Naujajame sezone duetų pasirodymus vertins kompozitorius Igoris Matvijenko, operos dainininkė Jelena Obrazcova, aktorius Michailas Bojarskis ir dizaineris Valentinas Judaškinas. Vedėjais taps ekscentriškasis Dmitrijus Nagijevas ir žavioji Anastasija Zavorotniuk.

Projekto taisyklės nesikeičia: nemokančias dainuoti įžymybes ima mokyti žinomos estrados žvaigždės. Ar ilgai duetas bus projekte, priklauso nuo mokytojo ir mokinio talento. Kiekvieną savaitę iškris ta pora, kuri tą savaitę dainuos prasčiau už kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
Kaip atsibodo tie patys veidai , taip ir norisi parasyti - sniukiai , na nejaugi niekas nesugeba i scena ipusti gaivaus ir svezaus oro - nauju , jaunu , talentingu ! Rusu 'zvaigzdes' , matomai ima pavizdi is Breznevo ..

....

.... portretas
Kaip LNK, Katazina.Bunke ir cigonas,nes Lietuvoje jie tik vieni dainininkai - "zvaidzdes"

www

www portretas
Galima pagalvoti,kad Lietuvoje kitaip,amzinai Starosaite su Zvaguliu,Kucinskas ir kiti nusibode veidai,o kur naujas vejas? Jo paprasciausiai neisileidzia. Tas pats visur,naujiems talentams prasimusti labai sunku.zinau is patirties,matyt zmones tenkina sveplas Zvagulis ir nuobodi Starosaite,kaip ir kiti "dainininkai"
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių