Projekto „Žvaigždžių duetai“ vakaro lyderiai – Jonas ir „Pop Ladies"

Grįžti į straipsnį

Labai gaila

Labai gaila portretas
nesusipratimas ,kad iskrito Julija-nu labai jos balselis gintarinis.O kas del Rositos su dukra gal sakau ne visi jas megsta,gal koks pavydas,velnias zino ...

Man

Man portretas
patinka Katazina ir viskas kas su ja susieina. Sveikinu ta penketuka.

Stase

Stase portretas
jau ,kad pratai siandien pasirode dujetai,vaje,vaje,vedantieji puikus abu,nevarykite ant Bunkes ,ji grazi,talentinga,puikiai veda laida,gal taip kritikuoja konkutentes vyro,otu,Bunke,nuo situ repliku tik grazeji,tinka tau vedantysis. Siek tiek apie komisija-vertina neteisingai,uz pora zodziu,dainos visai nebuvo,o tik parodyk,parodyk zodziai,komisija dave gerus balus.Norkute scenoje tik sauksta panesiojo ir pasikraipe,kaip darzelinuke,dainavo vienas vyras,nebuvo dujeto,taip pat ivertino gerai,vyksta blatas,komisija daug sneka ir daznai nusisneka,geriau nerodykite sito sau-geda.

cc

cc portretas
Niekaip nesulaukiu Pikules dainavimo, preita karta ji truputi kazka sudeklamavo -repa, o si karta ir anksciau ji vis kazkaip issisuka. Vaidina dainininke, vaiposi su savo menkes lupomis, tai tegul ir dainuoja, tegul parodo savo sugebejimus. Labai noretumem isgirsti jos solo dainavima, o tai vis Nemycko ir Liepa ja apdainuoja. Sokiu projekte pikule kai soko, irgi po keliu sokiu jai tuoj suskaudo ar tai kepenys, ar tai plauciai, pamate, kad nelabai soka ir pasitrauke. Nu ten jau niekaip nebutu issisukusi.

to cc

to cc portretas
tikra tiesa,kodėl jos ją prisiėmė,neaišku,kad ir kraiposi taip kaip savo tame olalia,taip vulgariai,fu,viską joms gadina.

Galerijos

Daugiau straipsnių