Projekto „Žvaigždžių duetai“ vakaro lyderiai – Jonas ir „Pop Ladies"

Šeštadienį vakare prasidėjo septintojo „Žvaigždžių duetai“ sezono ketvirtoji laida.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų ir maksimalų komisijos balą šį vakarą surinko buvęs grupės „Bavarija„ narys Jonas ir merginų grupė „Pop Ladies“. Labiausiai sunerimti turėtų šokėjas Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė, kurie šiandien liko paskutiniai.

Kitą savaitę visų projekto dalyvių laukia šokių vakaras, kurio pabaigoje bus susumuoti dviejų laidų balai ir tada paaiškės, kuri pora turės palikti projektą.

Laidos pradžioje, prieš visiems dalyviams žengiant į sceną, turėjo paaiškėti, kad praėjusį šeštadienį iš projekto iškritę Julija Jegorova su partneriu Valdu Krulikausku grįš. Deja, komisijos pirmininkas Donatas Katkus buvo negailestingas, žvaigždėms teko atsisveikinti su projektu.

Vakaro tema – linksmybės, tad visos poros komisiją stengsis nustebinti smagiomis dainomis bei linksmais triukais.

Nors projektas prasidėjo visai neseniai, dalyvių laukia permainos. Inga Norkutė pakeitė partnerį. Dabar ji dainuos nebe su Adolfu Jaruliu, o „ventuku“ Karoliu. Į didžiąją sceną žengs naujokai Dainė Baumilė, visai neseniai viešai ir dramatiškai išsiskyrusi su tos pačios televizijos projekte sudalyvavusiu ir ten naują meilę sutikusiu Donatu Baumila. Dainininkės duonos išbandys politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra.


Pirmosioms šiandien dainuoti teko mamai su dukra: Rositai Čivilytei ir Agnetai Gabalytei, kurios atliko Rumunijos Eurovizijos dainą. Komisija liko sužavėti itin kokybišku dainos atlikimu.

Šokėjas Tadas Rimgaila ir dainininkė Monika Linkytė pasirinko legendinių rokerių „AD/DC“ dainą „ Highway to Hell“. Odinės striukės, apdriskę džinsai ir pirštinės nukirptais pirštais – tokį jų įvaizdį papildė fakyrai, fone sukę ugnies lankus. Tačiau komisijai pasirodyme pritrūko energijos.

Politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas atliko visiems gerai žinomą Egidijaus Sipavičiaus dainą „Diskoteka“. Ryškias it žymeklių spalvų drabužiais vilkintys projekto dalyviai studijoje kūrė klubinės kultūros nuotaikas. Komisija jų pasirodyme taip ir nepajuto diskotekos dvasios.


Po to, kai aktorė Inga Norkutė dėl Adolfo Jarulio liko be partnerio, jai į pagalbą atėjo „ventukas“ Karolis Akulavičius. Jie atliko komišką meilės duetą, apie kūdėjimą.

Sandra ir Saulenė Chlevickaitės pasirinko legendinės disko grupės „Baccara“ dainą „Yes Sir“. Blizgančiomis auksinėmis ir sidabrinėmis sukniomis pasidabinusios seserys šoko apsuptos šokių aikštelės gaublių spindesio.

„Merginos blogai ir manęs visiškai neveikia čia jokios šventės.  Sugadinote nuotaiką – penki“, – sakė komisijos narė Laima Lapkauskaitė.

Dainininkė Neringa Šiaudikytė ir aktorius Aistis Mickevičius surengė gana šmaikštų italo ir lietuvaitės duetą. Kol Neringa dainavo lietuviškai, Aistis žodžius tarė itališkai.

„Neringa viską taria natūraliai. Jie labai artistiška pora. Šitame vaizdelyje buvo viskas  ko galėjai norėti ir tikėtis“, – sakė D. Katkus.

Grupė „Pop Ladies“ ir buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas atliko Didžiosios Britanijos gražuolio Robbie Willamsos dainą „Let Me Entertain You“. Prie juodai apsirėdžiusio dalyvių kvarteto galiausiai prisijungė dar keliolika šokėjų, tad ši maskuotė atrodė gana įspūdingai.

„Viskas labai puikiai strategiškai ir vokalo prasme sudėliota. Neturiu ką pasakyti, tad parašysiu 10“, – po pasirodymo kalbėjo Merūnas.

Buvusi projekto „Radži ieško žmonos“ dalyvė Elena Jurgaitytė ir jos partneris Tautrimas Rupulevičius-Onsa linksmybes interpretavo savaip.

Duetas ant scenos pasirodė apsirengęs pankiško stiliaus rūbais – odinėmis kelnėmis, kniedytais švarkais ir gausybe metalinių papuošalų. Elenos plaukus stilistai pastatė piestu. Šis įvaizdis labai tiko prie jų atliktos, jau šlageriu tapusios Vytauto Šiškausko dainos „Su gimtadieniu“.

Pasirodymo gale Tautrimas į rankas čiupo elektrinę skutimosi mašinėlę ir pagąsdino, jog nusiskus plaukus. Tuo tarpu, Elena čiupo stiklinį alaus butelį ir negailestingai suknežino jį partneriui į galvą. Tautrimas krito it negyvas ir kelias sekundes nesikėlė nuo žemės.

Nors pasirodymas labai ekstravagantiškas, bet pagauti tikro pankiško gyvenimo subtilybių komisijai nepavyko.

Ansamblio „Kitava“ vadovė Rasa Stoškuvienė ir verslininkas iš Šiaulių Eugenijus Andrulis atliko himną Vasario 16-ajai dienai. Kariškomis uniformomis apsirengęs duetas su mažyčiu choru jie atliko „Rondo“ dainą „Lietuva“. „Man labai patiko Rasos energetika, nors ji gal tris kartus mažesnė už Eugenijų. Pasirodymo metu, ji tikrai spėjo apibėgti visą Lietuvą“, – sakė Kristina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai gaila

Labai gaila portretas
nesusipratimas ,kad iskrito Julija-nu labai jos balselis gintarinis.O kas del Rositos su dukra gal sakau ne visi jas megsta,gal koks pavydas,velnias zino ...

Man

Man portretas
patinka Katazina ir viskas kas su ja susieina. Sveikinu ta penketuka.

Stase

Stase portretas
jau ,kad pratai siandien pasirode dujetai,vaje,vaje,vedantieji puikus abu,nevarykite ant Bunkes ,ji grazi,talentinga,puikiai veda laida,gal taip kritikuoja konkutentes vyro,otu,Bunke,nuo situ repliku tik grazeji,tinka tau vedantysis. Siek tiek apie komisija-vertina neteisingai,uz pora zodziu,dainos visai nebuvo,o tik parodyk,parodyk zodziai,komisija dave gerus balus.Norkute scenoje tik sauksta panesiojo ir pasikraipe,kaip darzelinuke,dainavo vienas vyras,nebuvo dujeto,taip pat ivertino gerai,vyksta blatas,komisija daug sneka ir daznai nusisneka,geriau nerodykite sito sau-geda.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių