Projektą „Lietuvos balsas“ paliko net 8 dalyviai

Intriguojančiai sekmadienį baigėsi septintoji „Lietuvos balso“ finalinė kova. Projekte po žiūrovų ir Mokytojų balsavimo paaiškėjo geriausiųjų aštuntukas, o likę aštuoni projektą paliko visiems laikams.

Lukas Bartaška, Eglė Petrošiūtė iš Ericos ir Jurgio Didžiulių komandos, Valerija Iljinaitė ir Vincentas Linkevičius, ginantys Merūno Vitulskio komandą, Neringa Šiaudikytė ir Erika Astrauskaitė iš Violetos Tarasovienės komandos ir Egidijaus Sipavičiaus mokinės Gabrielė Senkevičiūtė ir Milda Rasilavičiūtė – šiems dainininkams „Lietuvos balsas“ jau baigėsi.

Visi iškritę dalyviai netramdė ašarų, tačiau sunkiausiai buvo Valerijai. Ji nuo scenos išbėgo tiesiai į persirengimo kambarį ir atsisakė bendrauti. Mergina buvo nusivylusi rezultatais ir patikino, jog ketina emigruoti iš Lietuvos. Tačiau vėliau kiek nurimo.

Tuo tarpu visai kitaip rezultatus vertino tie, kuriems jie buvo palankūs. Projekte likę Gabrielius Vagelis, Giedrė Smolskaitė, Julija Jegorova, Elvina Milkauskaitė, Deimantė Sinkevičiūtė, Berta Timinskaitė, Gabrielė Griciūtė bei Ieva Zasimauskaitė džiaugėsi ir tikino, jog didžiajam pusfinaliui, kuris vyks gegužės 27 dieną jie paruoš ypatingus pasirodymus.

„Lietuvos balso“ dalyviai kovoja dėl pagrindinio prizo – sutarties su pasauline įrašų kompanija „Universal Music“. Taip pat dėl specialaus prizo – kelionės į Niujorką.

Liko dvi finalinės kovos, kuriose dalyvių likimus spręs tik televizijos žiūrovai. Projekto didysis pusfinalis vyks gegužės 27 dieną, superfinalas – birželio 3.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių