Princo Williamo vestuvės vyks Vestminsterio abatijoje?

Didžiosios Britanijos princo Williamo sužadėtinė Kate Middleton trečiadienio vakarą apsilankė Vestminsterio abatijoje Londone, o jos vizitas paskatino spėliones, jog karališkosios poros vestuvės vyks šioje didingoje gotikinėje bažnyčioje.

"Panelė Middleton su trumpu asmeniniu vizitu apsilankė Vestminsterio Abatijoje, kad galėtų būti nuspręsta dėl šios galimybės", - patvirtino Šv.Jokūbo rūmų, kuriuose įsikūręs princo Williamo biuras, atstovas.

"Pora pageidauja kiek daugiau laiko, kad galėtų pasitarti su šeimos nariais ir patys priimti sprendimą", - pridūrė jis.

Lažybų organizatorių nuomone, labiausiai tikėtina, kad karališkosios vestuvės vyks Vestminsterio abatijoje, kurioje karūnuojami Britanijos monarchai. Antroji labiausiai tikėtina vieta - Šv.Pauliaus katedra, kurioje 1981 metais susituokė princo Villiamo tėvai - princas Charlesas ir princesė Diana.

Britanijos karalienė Elizabeth II susituokė su princu Philipu Verstminsteio abatijoje 1947 metais, o 1997 metais joje taip pat vyko tragiškai žuvusios princesės Dianos laidotuvių ceremonija.

Šv.Jokūbo rūmai nurodė, kad planuodama vestuves atsižvelgs į sunkią Britanijos ekonomikos padėtį, tačiau vėlų vakarą įvykęs K.Middleton vizitas abatijoje leidžia manyti, kad ceremonija vis dėlto bus įspūdinga.


Šiame straipsnyje: princas WilliamasKate Middleton

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių