Princas Harry - tinkamiausias viengungis pasaulyje?

Britų princas Harry buvo išrinktas tinkamiausiu viengungiu pasaulyje ir šiuo požiūriu aplenkė nemažai aktorių ir kitų įžymybių, tarp jų - George'ą Clooney ir Jacką Nicholsoną.

Nevedęs jaunesnysis princo Williamo (Viljamo) brolis, kuris šiuo metu kaip antrasis karinio sraigtasparnio pilotas tarnauja Afganistane, užėmė pirmą vietą 40-ies geidžiamiausių viengungių sąraše, kurį sudarė JAV žurnalas „Town & Country“.

Harry aplenkė garsiausius Holivudo viengungius - G.Clooney ir J.Nicholsoną. Žurnalo redaktoriai apie 28 metų princą rašė: „Princo Williamo jaunėlis broliukas flirtuoja ir skraido sraigtasparniais “Apache„ su tokiu pačiu pasitikėjimu savimi ... Jam patinka puoštis ... pradedant nelemtu maskaradiniu drabužiu ir baigiant jo gimtadienio kostiumu“.

Į sąrašą įtraukta ir daugiau Europos karališkųjų asmenų, tarp jų - Graikijos ir Danijos princas Philippos, Grace Kelly vaikaitis Pierre'as Rainier Stefano Casiraghi iš Monako, Švedijos princas Carlas Philipas ir Belgijos princas Amedeo.

Vietos geidžiamiausiųjų sąraše nusipelnė ir virtinė sporto žvaigždžių - golfo žaidėjas Adamas Scottas , amerikietiškojo futbolo žaidėjas Timas Tebow ir beisbolo žvaigždė Jeremy Linas.

Redaktoriai atkreipė dėmesį ir į garsenybių atžalas, pavyzdžiui, britų dainininko Bryano Ferry keturis sūnus Merliną, Isaacą, Otisą ir Tarą, Arnoldo Schwarzeneggerio sūnų Patricą ir Clinto Eastwoodo sūnų, taip pat aktorių Scottą.

Taylor Swift buvęs vaikinas Conoras Kennedy taip pat yra sąraše - drauge su aktoriais dvyniais Tyleriu ir Cameronu Winklevossais ir Holivudo veteranu George'u Hamiltonu.


Šiame straipsnyje: princas Harryviengungisprincas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių