Princas Harry sako pats nuvylęs save nuotraukomis su nuogu užpakaliu

Britų princas Harry  pagaliau prakalbo apie šokiruojančias nuotraukas, kuriose jis pernai buvo užfiksuotas nuogas per linksmybes Las Vegase, ir pripažino nuvylęs ir save, ir savo šeimą.

Nuotraukos, kuriose matyti, kaip jaunasis princas nuogas išdykauja su keliomis moterimis Las Vegaso viešbučio numeryje, pasirodė rugpjūčio mėnesį ir sumirgėjo viso pasaulio žiniasklaidoje.

Tuo metu 24 metų Harry, kuris tarnauja britų armijoje sraigtasparnio „Apache“ šauliu, atostogavo. Dabar jis pripažįsta, kad per atostogas turėjo būti santūresnis.

„Tai turbūt buvo klasikinis pavyzdys manęs, turbūt esančio per daug armijos (nariu) ir nepakankamai (esančio) princu. Tai paprastas to atvejis. Buvau privačioje zonoje ir ten turėtų būti tam tikras privatumo kiekis, kurio tikėtumeisi. Galiausiai aš turbūt nuvyliau save, nuvyliau savo šeimą, nuvyliau kitus žmones“, - sako jis komentaruose, kurie buvo paskelbti jam pirmadienį baigus savo tarnybos laiką.

Tačiau Harry, kuris yra trečias žmogus eilėje į britų sostą, taip pat kalbėjo apie savo „pyktį“ ant žiniasklaidos ir apkaltino laikraščius spausdinant „šlamštą“ bei atimant iš jo privatų gyvenimą.

„Mane liūdina ir piktina, kad žmonės gali išsisukti rašinėdami tokius dalykus“, - sakė jis „ITV News“ savo Afganistano bazėje. Tą jo interviu buvo galima rodyti tik po to, kai jis išvyko iš karo veiksmų zonos.

„Mano tėvas (princas Charlesas) visuomet sako “neskaityk to„, visi sako “neskaityk to„, nes tai - visada šlamštas. Esu nustebęs, kiek daug (žmonių) Jungtinėje Karalystėje iš tikrųjų tai perskaitė“, - sakė Harry.

Jis pabrėžė, kad visuomenė yra „kalta, nes perka laikraščius“, bet išreiškė viltį, kad „niekas iš tikrųjų netiki tuo, ką skaito“. „Aš tikrai netikiu“, - pridūrė jis.

Harry savo nepasitikėjimą žiniasklaida sieja dar su motinos mirtimi 1997 metais, per automobilio katastrofą Paryžiuje, kuri įvyko persekiojant paparacams.

„Manau, jog gana akivaizdu, kokius senus laikus tai siekia - kai aš buvau labai mažas“, - sakė jis interviu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių