Pramoginės laidos žurnalistai auklėjo daugiavaikę mamą

Kristina laukiasi jau devintojo vaikelio. Gandrai turėtų atskristi šį mėnesį, tačiau Kristinos ir jos vyro Lino laukimo džiaugsmą sudrumstė šokiruojanti žinia. Prieš kelias dienas, kaip pasakoja tėvai, be jokio įspėjimo socialinės darbuotojos į vaikų globos namus išvežė tris Kristinos dukras. Moteris įsitikinusi, kad toks sprendimas priimtas po jos motinos Gražinos skundo. Dukros ir mamos konflikto priežastis gan paradoksali – neva žentas iš uošvienės nebeperka alkoholio, todėl ji ir užpyko ant jų šeimos.

Tokį pasakojimą išgirdo LNK televizijos laida „24 valandos“, kai Kristina kreipėsi pagalbos. Tačiau pradėjus tyrimą, paaiškėjo, kad mergaitės pačios prašėsi išvežamos į vaikų namus, kuriose yra net toks civilizacijos „išradimas“, kaip dantų šepetėlis. Jau nekalbant apie sotų maistą ir švarius drabužėlius.

Apsilankius pas vaikų pagrobimu kaltinamas socialines darbuotojas, mergaičių mama pati prasitarė, kad už jas gaunamų pašalpų dalis – didžiausias šeimos pajamų šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
debilai biski turbut kur matyta siam sunkiam laike sitiek prigimdyti vaiku,o kas is ju zinau tokia seima eina tie vaikai kaip ciuckiai ar rytas ar naktis bastosi ir gasdina kitus nes prasineja visko jei mazesnis tai saldainiu ir pinigu o9 tie kurie jau paauge pvz 12m tai cigareciu jau reikalauja,o tevam pofik jie toliau tvatinasi ir vel gimdo .Oi neduok dieve,nes didziausi vargsai tai ju kaimynai

Che

Che portretas
Kai motinai, pardavinejanciai savo vaika pedofilams, atiduodama is globeju paimta mergaite, tai visa Lietuva dziaugiasi, o dabar tai del del dantu sepetelio nebuvimo parinasi... Lietuviai - alchasu, pedofilu ir steriliu aborto salininku tautele. Kelianti pasislykstejima NET musulmonams, kurie savo vakus issiveza is cia, palikdami ju degradavusias motinas lietuves toliau uliavoti.

pritariu che

pritariu che portretas
gali buti 1 vaikas ir nepriziurimas, nes tevai pav.uzsienyje. Gali buti 10vaiku, bet visi sotus ir laimingi. Anksciau zmones daug sunkiau gyveno ir Lietuvoj seimose budavo iprasta po4, 6 ir daugiau vaiku. Dabar gyvenam geriau, bet vaikams pinigu ,,neuztenka".
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių