Portalo „Susitikimo vieta“ laukia norinčiųjų susipažinti

Pamačiau, patikai, bet nedrįsai užkalbinti? Davei telefono numerį - pamečiau? Išvažiavau už Atlanto, pasikeitė adresas, kaip dabar ją rasti? Nenukabinkite nosies - jums padės mūsų skyrelis "Akcija susitikimo vieta".

Kelios dešimtys susituokusių porų, šimtai susitikimų ir daugybė dovanėlių. Mes dėkojame ir džiaugiamės, kad "Kauno diena" jau ne vieną, ne penkerius, o jau beveik dvi dešimtis metų gali padėti rasti jums patikusį sutiktą žmogų.

Jums juokinga? Patikėkite, daugelis laiškų prasideda žodžiais... "Skaitydavau, juokdavausi iš tų žmonių, o dabar ir pačiam prireikė "akcijos" pagalbos..." Arba "jam užrašiau neteisingą telefono numerį ir dabar labai gailiuosi..."  Arba "ji išlipo iš mikroautobuso, o aš taip ir nespėjau jos užkalbinti. Dabar save keikiu". Arba... tokių "arba" - labai, labai daug.

Todėl nesišypsokite. Na, tebūnie, šypsokitės, bet nesidrovėkite mums rašyti. Galbūt šiandien pamatėte jums patikusį žmogų, jūsų žvilgsniai susitiko, įsižiebė kibirkštys ir... skaitykite pirmus sakinius. Troleibuse, prekybos centre, sporto halėje, kine, gatvėje? Daug pastangų nereikia: tik įveikite ne vietoje kilusį kuklumą, netingėkite ir parašykite.

Čia, dabar, šią akimirką.


Šiame straipsnyje: susitikimo vieta

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių