Populiarumo abėcėlė pagal grupę „Kitokios“

Jos jaunos, žavios, talentingos. Merginos, trykštančios gyvenimo džiaugsmu, pasitikėjimu. Kas jos tokios?

Tai „Kitokios“ – grupė, populiarėjanti kasdien, sulaukianti vis didesnio gerbėjų bei žiniasklaidos dėmesio. Šiandien nėra lengva išsilaikyti šou olimpe.

Konkurencija begalinė, tačiau didžiulis darbas, užsidegimas ir tikėjimas tuo ką darai garantuoja sėkmę, tuo galime įsitikinti ir patys, pasižiūrėję į penkias, viena už kitą šaunesnes merginas- Guostę, Gretą, Indrę, Oksaną, Renatą.

Papasakokite, kaip kilo idėja įkurti grupę?

Renata: – Mintis suburti grupę nedavė ramybės labai seniai, tačiau norėjosi baigti mokslus, įgyti kažkokį pagrindą. Dirbau visai priešingą muzikai darbą – kūrybinį, tačiau matematiškai. Svajonė turėti savo grupę buvo palikta kažkur stalčiuje ir kiekvieną dieną vis „primindavo“ apie save. Tiesiog išaušo diena, kai atsibodo ieškoti pasiteisinimų. Atėjo metas veikti. Žmonės ne tiek dažnai pralaimi, kiek pasiduoda net nepradėję. Vieną gruodžio vakarą perskaičiau frazę iš J. Jurkutės interviu, rodos, „Laisvalaikyje“ – tada pasakiau – viskas! Nubėgusi atidariau stalčių ir išlaisvinau svajonę, o kas smagiausia išlaisvinau dar trijų merginų svajones.

Ar visada svajojote apie dainininkės karjerą?

Oksana: Scenos niekada nesibaidžiau, bet ir neturėjau vizijos būti dainininke. Esu veikli asmenybė, nuolat kažką keičiu, randu vis naujų prasmingų užsiėmimų. Gyvenime niekada nestovėjau vietoje, negaliu ilgai užsibūti vienoje  veikloje. Prieš kelis metus, tikrai nemąsčiau, jog dainuosiu grupėje, turėjau kitų tikslų bei planų karjeros, mokslo srityje, bet išklausiusi idėją, šimtą ir vieną kartą ją apsvarsčiusi, supratau, ji mane užkabino, todėl šiandien esu čia.

Indrė: Dar mokyklos laikais buvau aktyvi mergaitė, norėjau viską išmėginti, turėjau svajonę – būti ant scenos. Ši svajonė išsipildė. Kelią į šuo pasaulį atvėrė tuometiniai Olialia organizatoriai, daug ką išbandžiau, patyriau. Būtent į grupę atėjau man sunkiu gyvenimu periodu, kuomet galvoje kirbėjo daug minčių – ar dar kažką įdomaus veikti ar jau sustoti, tačiau nesustojau, ir šiandien priklausau šauniai mergaitiškai komandai!

Kelias muzikos pasaulyje nėra toks lengvas?..

Oksana: Apskritai, gyvenimo kelias nėra lengvas, kalbant apie grupę mums ne visada buvo lengva, yra tekę pagalvoti, jog gal reikia viską baigti, tačiau toks pasirinkimas juk lengviausias. Šou pasaulis nėra toks gražus kaip gali pasirodyti, jame nėra draugų, sunku kažkuo tikėti ir pasitikėti. Bet mes sėkmingai siekiame savo tikslų, tobulėjame ir einame į priekį, o klaidų visada pasitaiko, iš jų tenka pasimokyti. Šiandien galime džiaugtis, jog turime galimybę dirbti, bendrauti su gerbėjais, nesėdime vietoje, štai ir vasara jau suplanuota, nusimato daug koncertų pajūryje bei kituose miestuose.

Ar kuri pasikeitėte tapusios žinomomis?

Oksana: Nemanau. Aš, kokia buvau iki dainavimo grupėje, tokia ir likau. Iš aplinkinių neteko girdėti priekaištų, tik tiek, kad esu be galo užimta. Kas liečia apskritai tobulėjimą, dvasinius dalykus, brandą, tai mes visos augame. Tai vyksta kasdien.

Ką patartumėte merginoms, norinčioms siekti dainininkių karjeros?

Greta: Norint užlipti ant didžiosios scenos, turi mylėti ją, privalai turėti talentą, būti charizmatiška asmenybė. Vienas iš svarbiausių faktorių – pasitikėjimas savimi bei savo gebėjimais. Jei taip bus, visi keliai atviri.

Esate ne tik gražios, bet ir protingos, kuo dar, be muzikos, užsiimate?

Guostė: Studijuoju Vilniaus universitete, lietuvių kalbos filologiją ir reklamą, tačiau šiuo metu esu pasiėmusi akademines atostogas.

Greta: Baiginėju Vilniaus universitetą, vadybos informacinių sistemų specialybę. Taip pat bandau atsidaryti savo elektroninę parduotuvę ir visai neblogai sekasi.

Renata: Studijuoju, dirbu, rūpinuosi namais ir t.t.

Kaip suprantate grožio sąvoką?

Renata: Grožis tokia savybė, kuri sukelia estetinio malonumo, reikšmingumo, pasitenkinimo jausmą. Kai kalbame apie žmogaus grožį, esu visiškai kategoriška nuomonei, kad vidinis jo grožis svarbiau nei išorinis. Gražaus žmogaus ir siela turi būti graži ir atvirkščiai. Jeigu mergina aukštakulnių įkalinta, pudros pagražinta, išbalinta burna, galės išlementi vos vieną nerišlų sakinį ar tik prisidegti cigaretę, tegul ji būna nužengusi nuo aukščiausio pasaulinio lygio žurnalo, niekada neįvardinsiu jos gražia ir priešingai, jei cituojanti Tolstojų apkeliavusi pusė pasaulio, įgavusi aukščiausius įvertinimus mokslo srityje, dvelks prakaitu, bus juodomis panagėmis ar riebaluotais plaukais vėl nebus gražu. Manau kiekvienas turim rūpintis savo kūnu, protu ir siela, šių trijų harmonija ir yra grožis.

Kaip prižiūrite save ar laikotės dietų?

Guostė: Dietų neteko laikytis. Neužtenka ryžto ir kantrybės. Prisižiūriu mitybą, kai turiu galimybę sportuoju, o ir šiaip mityba kinta pagal metų laikus, vasarą užtenka porcijos šaltibarščių su karštomis bulvėmis visai dienai , užkandžiams – vaisių. O kas turi valios ir laikosi dietų, galiu tik paspausti ranką bei palinkėti, kad dietos būtų sakingos. Aš nesu prieš dietas, jeigu jos iš tiesų dėl vienų ar kitų priežasčių yra reikalingos organizmui.

Indrė: Savo grožiui puoselėti neskiriu nei daug laiko, nei daug lėšų. Reguliariai sportuoju. Labiausiai prižiūriu šypseną bei plaukus, o visa kita smulkmenos.

Greta: Tam, kad mergina būtų sveika, graži, pasitikėtų bei mylėtų save reikia tiesiog netingėti. Aš beveik kasdien vaikštau į sporto klubą, į aerobikas, į treniruoklių salę, taip pat einu paplaukioti į baseiną bei pasikaitinu pirtelėje. Sportas man labai artimas tiek kūnui, tiek sielai. Kiekvienas žmogus yra savotiškai gražus, todėl nereikia būti pilka pelyte. Mergina turi vaikščioti pasitempusi, visada būti tvarkingai apsirengusi ir susišukavusi. Juk mes moterys, esame sukurtos grožiui.

Renata: Maitinu savo smegenis, kūną ir sielą.

Keletas  patarimų iš Rentos grožio skrynelės: Turbūt nereikia pasakoti koks stebuklingas yra vanduo. Joks kremas nepadės, jei organizmas nebus drėkinamas iš vidaus, joks svorio metimo metodas nepadės, jei organizmo viduje nebus vandens, nes vanduo yra tirpiklis, daugelis reakcijų vyksta vandens tirpale, transportuoja tarpląstelinės medžiagos, dalyvauja visose medžiagų apykaitos reakcijose ir susidarant ląstelės struktūroms, nulemia ląstelių dydį, jų stangrumą, dalyvauja termoreguliacijos procesuose. Kiekviena iš mūsų kasdien turėtų išgerti bent 2 l per dieną.

Kitas pigus receptas kovai su celiulitu – kavos „skrabas“. Daro pozityvų poveikį dėl kelių faktorių:

- degina riebalus (kofeinas įeina beveik į beveik visų lieknėjimui skirtų kremų, preparatų sudėtį),

- lygina odą (padeda atsikratyti celiulito ir strijų),

- pašalina mirusias odos ląsteles (oda pasidaro minkšta ir šilkinė), veikia kaip šveitiklis.

Perkame maltą arba pačios sumalame kavą  (kava turi būti maždaug kaip cukrus, t.y. stambaus malimo). Kavos plikyti nereikia. Muiliname problemines vietas geliu ir dedame truputį kavos. Kuo daugiau kavos, tuo intensyviau veikia, bet iš pradžių nereikia persistengti. Ant viršaus tepame kavą ir masažuojame, tokiais pat judesiais kaip ir masažas. Krūtinės geriau neliesti. Procedūros laikas – jūsų nuožiūra, vidutiniškai 10 min.

Soda. Atsargiai – tai tik realiai būtinybei! ( Pvz. Greitam efektui prieš fotosesiją.) Išsivalome dantukus su pasta, o vėliau lygiai tuo pačiu principu pamirkome dantų šepetėlį sodoje ir padarome tą patį. Greitas efektas, balinantis dantis.


Šiame straipsnyje: grupėKitokiosmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių