„Pop Star Bar“ rudens sezoną pradės tylos minute

Penktadienį „Pop Star Bar“ pradeda pirmąjį savo rudens sezoną. Raudonas kilimas išvalytas. Sudaužytų taurių „parkas“ atnaujintas. Šviesos žiba, kaip niekada“, - nuotaikingai padarytus darbus vardija baro atstovai.

Penktadienį, 22 valandą, prasidės ne tik renginių serija „Talk About Pop Music“, bet ir neoficiali maudymosi kostiumėlių atsikratymo diena. Tylos minute bus pagerbta niekam nereikalinga garderobo dalis.

Už renginio vairo - Rimas Šapauskas. Ar žinote geresnį aktorių, didžėjų arba didžėjų-pelę Lietuvoje? Vakaro pagrindinei žvaigždei iš Vilniaus talkins klubo rezidentas Modaco.

Šeštadienį į „Pop Star Bar“ visus kvies svečias iš sostinės Vidis ir jo, jau be penkių minučių, kultinė „Silence Night“ naktis.

Tik nedaug Lietuvos didžėjų sau gali leisti būti vieninteliu nakties koziriu. Šiais metais ypatingai daug dėmesio sulaukiantis Vidis yra būtent toks. Lygiai po pusės metų „tylos” garsintojas į Kauną grįžta su savo net 7 valandų trukmės solo pasirodymu. Keista, bet šioje naktyje tylos tikrai nebus.

Didžėjus, vasarą aplankęs ne vieną vasaros festivalį Kroatijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, rengia ataskaitą savo fanams ir visiems šokių muzikos gerbėjams. Tik šioje išskirtinėje „Silence“ naktyje Kaune galėsi išgirsti naujausius Vidžio kūrinių „I'll Be Gone“, „In My System“ ir „Test“ remiksus. Juos sukūrė vienas už kitą garsesni house muzikos „profai“ Toby Tobias, John Daly, Pete Herbert, Rune Lindbaek ir Soft Rocks.

„Pop Star Bar“ rudens sezone nebus jokio atokvėpio. Kaip visada, netrūks ne tik kiečiausių lietuvių, jų tarpe - Vidis, „RyRalio“, „Metal On Metal“, Jovani, Rimas Šapauskas, Modaco bet ir užsienio svečių.

Jau kitą penktadienį barą aplankys house muzikos maiklai džeksonai „Inland Knights“.
Rugsėjo 18 d. Kaunas sulauks svečio iš JAV kultūros ir homoseksualizmo sostinės San Francisko. Atvyksta house muzikos dueto „Short Bus Kids“ narys DK Watts.

Paskutinįjį savaitgalį laukia tiesiog pats geriausias, beveik lietuvis - Bogdan Taran. 


Šiame straipsnyje: pop star bar naujas sezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių