A. Pojaviu „Eurovizijoje“ rūpinsis M.A.M.A.

Nacionalinę „Eurovizijos“ atranką sėkmingai įveikęs ir gegužės 13-18 dienomis Švedijos mieste Malmėje vyksiančiame tarptautiniame konkurse Lietuvai atstovausiantis Andrius Pojavis sulaukė asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ (M.A.M.A.) palaikymo. Pranešama, kad bendradarbiaudama su oficialiu „Eurovizijos“ transliuotoju LRT, asociacija padės atlikėjui deramai pasirodyti daugiamilijoninę auditoriją pritraukiančiame renginyje.

„A. Pojavis į „Eurovizijos“ atranką atėjo iš niekur, neturėdamas nei finansinio užnugario, nei profesionalios vadybos, tik charizmą. Nebėra prasmės diskutuoti, ar buvo vertesnių atstovauti Lietuvą, ar Andriui pakaks stiprybės pasirodyti tokio dydžio scenoje. Lietuva savo atstovą jau išsirinko ir dabar mūsų užduotis – padėti jam tinkamai pasiruošti konkursui“, – kalbėjo asociajos pirmininkas Martynas Tyla.

Pasak jo, Milane gyvenantis A. Pojavis netrukus parvyks į Lietuvą ir kovo 4-ąją Vilniuje susitiks su švedų televizijos komanda, kuri tris dienas filmuos reklaminius klipus apie mūsų šalį ir jos atstovą „Eurovizijoje“. Taip pat A. Pojavis Lietuvos klubuose surengs keletą koncertų. Jie Andriui padės apšilti prieš balandžio 13-osios pasirodymą vadinamojoje mažojoje „Eurovizijoje“, kuri vyks Amsterdame, Olandijoje.

„Asociacija stengiasi A.Pojaviui padėti visapusiškai, taip pat surasti finansinių rėmėjų. Šiuo metu mūsų atstovą „Eurovizijoje“ jau sutiko paremti kompanija DFDS, mineralinis vanduo „Akvilė“, viešbutis „Ibis Kaunas Centre“ ir kiti. Be to, vyksta diskusijos su verslo struktūromis, valstybinėmis įstaigomis dėl ilgalaikio bendradarbiavimo rengiant „Euroviziją“. M.A.M.A. tikslas – ne tik pakelti lietuviškosios atrankos kartelę, bet ir 4-8 metų laikotarpyje surengti tarptautinį „Eurovizijos“ dainų konkursą Lietuvoje. Yra schema, formulės, kaip tą pasiekti. Azerbaidžanas įrodė, kad visa tai veikia. Bet visų pirma kažkuris lietuvis turi laimėti“, – kalbėjo M. Tyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių