A. Pojavis Vilniaus kavinėje netikėtai surengė koncertą

Pirmadienio pavakarę Vilniuje nusileidęs Lietuvos atstovas „Eurovizijoje" Andrius Pojavis surengė koncertą vienoje iš „Coffee Inn“ tinklo kavinių, rašo portalas delfi.lt.

Lietuvoje vis dar nelabai atpažįstamas Lietuvos atstovas Europos dainų konkurse A. Pojavis žengia pirmuosius žingsnius į plačiąją visuomenę. Be prodiuserių užnugario veikiantis dainininkas pradėjo savireklaminį turą.

Vos nusileidęs Vilniaus oro uoste, A. Pojavis nuskubėjo į vieną kavinę, kur lankytojams surengė netikėtą koncertą. Jį A. Pojavis susiorganizavo spontaniškai, pakeliui į Lietuvą, paskambinęs kavinės vadovams ir susitaręs, kad po poros valandų pabrazdins gitara ir sudainuos keletą savo repertuaro dainų.

Prieš imdamas gitarą į rankas, A. Pojavis juokavo, kad tai bus lyg repeticija prieš šią savaitę atlikėjo laukiančius koncertus Lietuvoje.

Šis Italijoje gyvenančio „Eurovizijos„ dalyvio spontaniškas koncertas buvo netikėtas ir kavinės lankytojams, kurių pačioje pradžioje buvo vos keli, o paskui vis gausėjo. Paskutinė A. Pojavio suplanuota daina, kaip ir buvo galima tikėtis - „eurovizinis“ kūrinys „Something". O po paskutinės, A. Pojavis kavinės lankytojams padovanojo dar keletą paskutinių savo kūrybos dainų ir kelis kartus patikino, kad „viskas bus gerai“.


Šiame straipsnyje: koncertasAndrius Pojavis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Figaro

Figaro portretas
Ei, jaunuoli, atlek i Klaipeda. Padainuosi kur nors per pietus.

jj

jj portretas
Ai gal t nedainuok jau girdejau tave dainuojanti...Sorry..

Tiesa

Tiesa portretas
Pati eurovizijos daina nebloga, bet va balsas manau silpnokas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių