Po V.Adamkaus „Gamtos patruliai“ į laidą vilios ir D.Grybauskaitę

Trečius metus gamtos apsaugos bėdas Lietuvoje rodantys LTV "Gamtos patruliai" neretai atsimuša į neveiklių valdininkų duris. Prisibelsti į jas turėtų padėti naujas laidos korespondentas - prezidentas Valdas Adamkus.

Daug metų aplinkosaugininku dirbusiam kadenciją baigusiam prezidentui pasiūlę tapti gamtos patruliu, laidos kūrėjai sulaukė ne tik teigiamo atsakymo, bet ir pažado savomis rankomis nugriauti vieną kitą nelegalų statinį.

„Valdas Adamkus bus lygiavertis gamtos patrulis ir talkins savo ryšiais, svariu žodžiu, autoritetu. Galvojame jį pasikviesti ir į vieną kitą reidą. Dažnas politikas per darbus nemato tikros Lietuvos, tad tegul ir buvusiam prezidentui, bet norime parodyti, kaip yra iš tikrųjų, kokia prasta aplinkosaugos padėtis. O prezidentas mums pažadėjo prireikus savo rankomis griauti tą blogį“, - "TV dienai" sakė D.Butkus.

Turniškėse su V.Adamkumi sukirtęs rankomis "Gamtos patrulių" vedėjas Daumantas Butkus puoselėja ir dar vieną ambicingą planą: į laidą prisivilioti dar vieną prezidentą - Dalią Grybauskaitę.

„Galvojame apie Prezidentę Dalią Grybauskaitę. Kaip gamtos patruliai, labai apsidžiaugėme, kad vienas pirmųjų Prezidentės darbų buvo pasikviesti Aplinkos ministrą ir sužinoti, kas dedasi su aptvertomis ežerų pakrantėmis. Bandysime ir jos užtarimo prašyti“, - D.Butkus patikino, kad į gamtos sargų komandą burs pačias aukščiausias šalies galvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių