Po Paskutiniojo teismo žada rūpintis krikščionių augintiniais

Grupelė ateistų už nedidelį mokestį sumanė pasirūpinti tikinčiųjų naminiais gyvūnais po antrojo Jėzaus Kristaus atėjimo.

Britų „The Telegraph“ rašo, kad dalis JAV ateistų tokios prieglaudos steigimo idėja išsprendė tikintiesiems krikščionims nerimą keliantį klausimą: kas po Paskutiniojo teismo bei išganymo pasirūpins jų mylimaisiais augintiniais.

„Jūs paskyrėte savo gyvenimą Jėzui. Jūs žinote esantys išsaugoti. Tačiau kai prasidės Didžiojo teismo diena, kas pasirūpins Jūsų mylimais gyvūnėliais?“ - klausia prieglaudą steigiantys ateistai, kurie teigia dėl savo nuodėmių tikrai liksiantys Žemėje.

Pranešama, kad ateistų verslo sėkmė priklausys nuo tikėjimo stiprumo - o Kristaus prisikėlimu tiki maždaug 55 proc. amerikiečių.

Už 110 dolerių (265 litus) firma „Eternal Earth-Bound Pets“ žada rūpintis beveik visais namuose auginamais gyvūnais, jei jų šeimininkai per ateinantį dešimtmetį bus perkelti į dangų.

Nors šis interneto skelbimas gana panašus į pokštą, teigiama, kad ketinimai rūpintis gyvūnais yra kuo rimčiausi: jau 20-yje JAV valstijų yra suburtas gyvūnų mylėtojų tinklas. Taip pat įsteigta ir „PayPal“ internetinė sąskaita.

Pasak katalikiškosios eschatologijos, pasaulio pabaiga prasidės su antruoju Jėzaus Kristaus atėjimu. Tuomet būsią prikelti mirusieji ir įvyksiąs Paskutinis teismas, kuriuo metu bus nuspręsta, kurie išrinktieji sugrįš į Dievo sukurtą pirmapradį pasaulį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių