Po „Lietuvos balso“ finalinių kovų premjeros krito du dalyviai

Sekmadienį, per Velykas, sostinės „Pramogų arena“ griaudėjo nuo gyvos muzikos. Čia prasidėjo LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ finalinės kovos.

Projekte šį vakarą rungėsi po 4 Violetos Tarasovienės ir Merūno Vitulskio komandų narius. Iš projekto teko pasitrauki dviems balsingiems atlikėjams – Violetos globojamai Marijai Čepukaitytei ir Merūno mokiniui Mantvydui Čiupliui. Tuo tarpu publikos numylėtinėmis tapo fantastiškai legedinę Whitney Houston dainą „I Have Nothing“ atlikusi Julija Jegorova ir Giedrė Smolskaitė, kuri dainavo hitą „Killing Me Softly“.

„Nenusiminiau dėl tokių rezultatų. „Lietuvos balsas“ man suteikė labai naudingos patirties ir paspirties stengtis toliau. Tikrai nenutrauksiu muzikinės veiklos. Turiu savo muzikos grupę, su ja toliau sieksiu savo tikslo“, - sakė iš projekto visam laikui pasitraukusi Marija Čepukaitytė.

Mantvydas Čiuplys po nepalankiai pasibaigusio vakaro ašarų neliejo. Jis ištarė, kad tokio rezultato ir tikėjosi. „Taip ir maniau, jog iškrisiu. Esu nepatenkintas savo pasirodymu, tikrai galėjau geriau“, - sakė finalinėse kovose Lino Adomaičio dainą „Tavo spalvos“ atlikęs Mantvydas.

Po pirmosios finalinės kovos toliau dėl geriausio Lietuvos balso titulo ir kontrakto su „Universal Music“ rungsis šeši atlikėjai. Iš viso vyks dar aštuonios grandiozinės kovos, o birželio 3 dieną paaiškės, kas taps geriausiu šalies atlikėju.

Beje, šio sekmadienio ypatingas svečias buvo „Eurovizijos“ nugalėtojas, populiarusis norvegų atlikėjas Aleksandras Rybakas, kuris dainavo su lietuvaite Valerija Iljinaite, o į areną susirinkusiems žiūrovams dovanojo savo koncertą. Kitą sekmadienį, balandžio 15 dieną, į „Lietuvos balsą“ atvyksta svajingieji rokeriai „Fools Garden“.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių