Po garsaus konkurso Evelina Anusauskaitė liko be nieko

Šio pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ 19.19 val. dainininkė Evelina Anusauskaitė pirmą kartą viešai prabils apie tai, kad po didžiulio konkurso „Avon Voices“, kurį ji laimėjo dar pernai, taip ir neįrašė žadėto albumo.

„Aš jau nuo savo gimtadienio, lapkričio pirmosios dienos, kai ir įvyko „Avon Voices” konkurso finalas, laukiu, kada gi išsipildys mano svajonės ir organizatorių pažadai”, - šypteli Evelina, paklausta, kodėl iki šiol nieko negirdėjome apie Amerikoje prasidėjusius jos naujo albumo įrašus.

„Deja, - sako Evelina, - į Ameriką skrendu pati nusipirkusi bilietus ir turėdama savų planų“.

Ilgokai tylėjusi, Evelina nusprendė atskleisti, kas nutiko jai laimėjus konkursą, ir kodėl nuo pat Naujųjų metų kone susikrovusi lagaminus į Ameriką įrašyti albumo, ji taip ir neišskrido.

Evelina kartu su savo advokate Martyna Gudaite verčia pluoštą popierių – čia susirašinėjimas su konkurso organizatoriais, derybos, o po jų - jau kelių mėnesių tyla.

Evelina sako, kad tam tikra prasme ji buvo apgauta. Nors sutartyje, kurią ji pasirašė dalyvaudama konkurse, prizas nenurodytas, konkurso organizatoriai ir jų atstovai viešai ne kartą kartojo, kad didysis prizas yra albumo įrašymas vienoje didžiausių studijų JAV.

Taip buvo skelbiama ir konkurso tinklalapyje. Tačiau dabar organizatoriai vengia atsakyti į Evelinos laiškus. Advokatė, Lietuvoje ginanti autorių teises, dabar kartu su Amerikos teisininku atstovauja Evelinai, tačiau ir ji sekdama visą šią istoriją sako, jog vargu ar Evelina gaus savo laimėjimą ir netgi vargu ar ji laimėtų, netgi jeigu kreiptųsi į teismą. Pasirodo, viešai pasakytas žodis nieko nereiškia, jeigu jis neįtvirtintas popieriuje, kitaip tariant, sutartyje.

Dabar Evelina - vėl Amerikoje. Ieško būdų pati susitikti su reikalingais žmonėmis, kurie jai galėtų padėti įgyvendinti savo svajones – dainuoti ne tik Lietuvoje. Ji žada ten lankyti vokalo pamokas ir tikisi, jog pavyks pačiai pasiekti to, ko nori.


Šiame straipsnyje: evelina anusauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

audrius

audrius portretas
gaila,kad taip išėjo,nenusimink Evelina,bus ir geresnių dienų tavo gyvenime,svarbiausia daryk tai,ką moki ir tik pirmyn...pamatysi,viskas bus gerai...

As

As portretas
Siemet vyks Oriflame konkursas, Gal noretu dar ten sudalyvaut :) Konkursai darbuotojam o cia isivaizduoja kad Mega zvaigzde taps :) Sekmes

Marius

Marius portretas
Popuri šou... Tai PAT kaip Grigelis vedė milijonierę... Tuoj skaitysim kad liko be grašio nes zmonele viska atėmė ... Uzaukit, rašytojai b....
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių