P.McCartney per „Eurostar“ chaosą taip pat buvo įstrigęs traukinyje

Seras Paulas McCartney pirmadienį vakare Prancūzijoje, dingus elektrai, šešioms valandoms buvo įstrigęs „Eurostar“ traukinyje, praneša britų spauda.

„The Beatles“ legenda su žmona Nancy Shevell vyko į Paryžių žiūrėti savo dukters Stellos mados šou, o visai trijulei grįžtant į Londoną jų traukinys sustojo, nes dėl gausaus sniego nutrūko vienas virš bėgių esantis elektros kabelis.

Žmonės įstrigo traukinyje, bet „eksbitlas“ padėjo pakelti bendrakeleivių dvasią.

Šaltinis laikraščiui „Daily Mirror“ sakė: „Tai buvo gana bjauri situacija, bet seras Paulas buvo puikios formos. Jis juokėsi ir pokštavo plepėdamas su savo salono keleiviais ir išdalijo dešimtis autografų“.

„Ji labai džiaugėsi galėdamas prisidėti ir palaikyti visų dvasią nepaisant tų bjaurių sąlygų. Jis nėra linkęs į žvaigždiškus susierzinimo priepuolius. Jis supranta, kad tokių dalykų gali nutikti“, - pasakojo šaltinis.

P.McCartney buvo ne vienintelė į transporto chaosą patekusi žvaigždė - modelis Laura Bailey „Twitter“ paskelbė, kad „romanas su “Eurostar„ oficialiai baigtas“, o dizaineris Henry Hollandas paskelbė: „Eurostar“ katastrofa".


Šiame straipsnyje: Paulas McCartney

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių