Pirmoji A.Jolie ir B.Pitto vyno partija išparduota per kelias valandas

Pirmieji šeši tūkstančiai rožinio vyno „Miraval“ butelių iš Holivudo žvaigždžių Angelinos Jolie ir Brado Pitto vynuogyno ketvirtadienį buvo parduoti per kelias valandas.„Prekiauti (internetu) pradėta 9 val. (10 val. Lietuvos laiku) ir viskas buvo parduota 14 val. (15 val.), pranešė vyndariams atstovaujanti viešųjų ryšių firma “Vitabella".

Ir vyndarių tinklalapyje pranešta, kad užsakymai 2012 metų gaminiams nebepriimami.

Pora, bendradarbiaudama su prancūzų vyno gamintojų Perrinų šeima, sukūrė „Miraval Cotes de Provence“, pavadintą pagal jų valdas Šato Miravalyje Pietų Prancūzijoje, sakė Marcas Perrinas.

Netoli Brinjolio miesto esančio poros dvaro vynuogyno 2012-ųjų vynas buvo parduodamas gana nebrangiai - po 105 eurus (360 litų) už 6 butelių paketą.

Dar 100 tūkst. butelių parduoda vyno pirkliams ir restoranams.

A.Jolie ir B.Pittas 500 ha valdas 2008 metais įsigijo už maždaug 40 mln. eurų ir naudojosi jomis kaip vasaros rezidencija. Valdose yra 20-25 ha vynuogynų.

Jiedu tikrai nėra pirmosios žvaigždės, investavusios į vyno gamybą, - jau anksčiau to ėmėsi įvairios garsenybės, pradedant buvusio „Formulės-1“ čempionu Michaeliu Schumacheriu, dainininku Stingu, futbolininku Davidu Beckhamu ir baigiant aktoriumi Gerard'u Depardieu, kino kūrėju Francisu Fordu Coppola, dainininke Madonna.

Su Jolie ir Pittu nuo vasario bendradarbiaujantis M.Perrinas sakė, kad garsioji pora susidomėjo vyndaryste ir nori daryti daugiau nei „vien tik užrašyti savo vardus“ ant butelio.

"Jie nori didžiuotis šiuo vynu savo valdose. Jie tikrai ieško meistriškumo, - sakė jis ir pridūrė, kad Jolie ir Pittas ketkina gaminti dar ir raudonąjį beri baltąjį vyną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių