Pirmąkart „Šok su manimi“ žiūrovai įvertino I.Stasiulytės ir D.Meškausko porą

„Aš net suspigau iš džiaugsmo, kai pamačiau žiūrovų balsus!“ – emocijų neslėpė aktorė Ineta Stasiulytė.

Jai ir jos šokių partneriui Deividui Meškauskui praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ žiūrovai skyrė pirmąją vietą.

Susumavus TV3 žiūrovų ir projekto komisijos – Jurijaus Smorigino, Jūratės Norvaišienės, Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago – balsus, ši pora liko antroje vietoje.

Pirmoji vieta po šeštadienio pasirodymų atiteko „Rusijos čigonams“ Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj. Į lyderių trejetuką pateko ir „Aistrų pakrantės“ pora Martynas Malakauskas su Egle Straleckaite, kuriai žiūrovai skyrė trečią vietą, o teisėjai – antrąją.

Jau šį šeštadienį, lapkričio 20 dieną, dar vienai „Šok su manimi“ porai teks palikti šou – ant iškritimo ribos balansuoja Aistis Mickevičius su šokių partnere Viktorija Kunauskaite, Ramūnas Rudokas su šokių partnere Ieva Konopliovaite ir Eglė Jackaitė su šokių partneriu Tadu Rimgaila.

„Jei jau reikia pasitraukti iš projekto, tai su šypsena! Šeštadieniui poros repetuoja humoristinius pasirodymus, – praneša projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Prajuokinti žiūrovą, be jokios abejonės, viena sudėtingiausių užduočių.“

Neliečiamybės šią savaitę dar gali tikėtis šios poros: Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė, Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian bei Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė. Kuri pora galės atsipalaiduoti šį savaitgalį ir linksminti ne tik žiūrovus, komisiją, bet ir save, paaiškės tiesioginio eterio metu šeštadienį 19.00 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių