Pildosi A. Brazausko noras: Valdovų rūmai baigia ruoštis atidarymui

Grįžti į straipsnį

rinkejas

rinkejas portretas
ne valdovu rumai o Didysis Lietuvos Korupcijos Muziejus

hm

hm portretas
butent, labai reikejo tokia nesamone atstatyt, nera svarbesniu dalyku

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. Aktyviai dalyvaukim v i s i. S a v a n o r i ų paieškai liko 58 dienos.

Aha

Aha  portretas
Gelžbetoninis tuštybės mauzoliejus korupcijos "tėvui" atminti.

jk

jk portretas
pastatas ir tiek, išsiskiria tuo kad kainavo kosminę sumą, jokios istorijos jis nepasakoja, nes tiesiog jos neatitinka

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
As jam sukuriau ir marsa kuri jis nekarta isklause budamas Kaune! Taip vagiu karaliui Mykolui 1-jam!

g

g portretas
vsio zakonno, buvo gyvenimo kredo

komunistas

komunistas portretas
A.Brazauskas bus nuolatinėje ekspozicijoje - toje dalyje, kuri pasakos XX amžiaus rūmų istoriją. Jis bus lyginamas su Žygimantu Senuoju, su Žygimantu Augustu, Vytautu, Žygimantu Vaza, Vladislovu Vaza ir kitais valdovais, kurie statė šituos rūmus. Tai taps nuolatinės ekspozicijos vienu iš svarbiausių akcentų“, - pasakojo V.Dolinskas.na, bet ir palygino drauga brazauska su kazkokiais tai valdovais, kurie nieko nepadare lietuvai...jie bent dirbo visa gyvenima priesams,kol tapo valdovais?

vytas

vytas portretas
kaip graziai prie siu komentaru tinka sliuzo is brazakiskio potereliai.

araxas

araxas portretas
gal ir neblogai bet kas man is tos istorijos jeigu siandien ji niekam nerupi iskr.....istorikamas ar bumblauskui ...ka as ja valgisiu ar ka

Galerijos

Daugiau straipsnių