Piktąjį burtininką įkūnijęs H. Azaria sūnui filmą „Smurfai 2“ leis žiūrėti tik po poros metų

  • Teksto dydis:

Ilgai lauktas, netikėtumų ir smagių nuotykių kupinas filmas „Smurfai 2“ (angl. „The Smurfs 2“) jau atkeliavo į Lietuvos kino teatrus. Visai šeimai skirtoje istorijoje mėlynieji nykštukai šįsyk keliaus vaduoti Smurfetės iš piktojo burtininko Gargamelio gniaužtų. Pastarąjį įkūnijo aktorius Hankas Azaria, prisipažinęs, kad nors vaikai visame pasaulyje jau gali mėgautis antruoju filmu apie smurfus, jo paties sūnui tokios galimybės dar reikės palaukti.

Tokį savo sprendimą H.Azaria paaiškino paprastai – jis nenori, kad 4-metis jo sūnus Halas galvotų, kad tėtis yra niekšas, mat mažylis dar nesupranta, kad filmai nėra tikrovė. Aktorius leido sūnui žiūrėti pirmąjį filmą „Smurfai“ 2011-aisiais, tačiau, anot jo, tik todėl, kad tada berniukas buvo vos dvejų. „Būdamas vienerių jis lankydavo mane filmavimo aikštelėje, o kai atėjo premjera, jis sėdėjo man ant kelių ir maniau, kad netvers nė 20 minučių, tačiau jis ne tik išsėdėjo, bet ir buvo laimingas viso filmo metu“, – prisiminė aktorius.

Pasak H.Azarios, sūnus atpažino, kad jo tėvas – Gargamelis ir kaskart herojui dingus iš ekrano klausdavo, kur dingo tėtis. „Tąsyk buvo išties labai miela, tačiau antrosios dalies Halui kol kas nerodysime. Jis jau pakankamai didelis, kad suprastų, kad Gargamelis yra blogas ir žiaurus. Nenoriu, kad jis galvotų, kad jo tėvas toks. Kai jis supras, kad filmas ir tikras gyvenimas skiriasi, tikrai galės šį filmą pažiūrėti, net neabejoju, kad jam labai patiks“, – tikino daugybei filmukų savo balsą skolinęs ir serialuose „Draugai“ bei „Pakvaišusi porelė“ vaidinęs aktorius.

Filmuke „Smurfai 2“ žiūrovai išvys naujausius smurfų nuotykius. Šįsyk mėgindami išgelbėti Smurfetę iš Gargamelio pinklių jie keliaus iki pat romantiškojo Paryžiaus. Čia jų lauks ne tik burtininkas, bet ir naujieji jo kūriniai, padykėliai „bjaurukai“ Hakusas ir Veksi. Ar pavyks piktavaliui paversti Eifelio bokštą energiją generuojančia antena, ar visgi nugalės mėlynųjų smurfų būrys ir teisingumas? Kelionių, magijos ir šaunių nuotykių kupinas filmas visai šeimai „Smurfai 2“ jau pasiekė Lietuvos kino teatrus.


Šiame straipsnyje: filmasaktoriuskinasSmurfai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių