„Pikaso“ ir „Mochito“ pristato vaizdo klipą

Neseniai su nauja merginų grupe „Mochito“ dainą „Aš viską atleisiu tau„ įrašiusi grupė „Pikaso“ šįkart pristato ir šios dainos vaizdo klipą. Jame – linksmi vaikinų ir merginų šėliojimai.

Grupę „Mochito„ sudaro dvi merginos - klaipėdietė Gabija Sruogiūtė ir marijampolietė Justina Jančiauskaitė. Kaip šios jaunos merginos atsidūrė muzikiniame pasaulyje, kokio stiliaus dainas atlieka ir ką pasiūlys savo klausytojams, „Mochito“ ketina papasakoti pristatydamos savo debiutinę dainą, kuri žada pasirodyti jau birželį.

„Pikaso„ ir „Mochito“ vaizdo klipas „Aš viską atleisiu tau„ – paprastas, tačiau be galo žaismingas. „Prieš kameras leidome sau atsipalaiduoti, pajuokauti ir pasilinksminti“, - šypsojosi grupės merginos.

Pasak Gabijos ir Justinos, pats dainos pavadinimas pasufleravo klipo idėją. Dažnai žmonės, kurie vienas kitam kažką jaučia, gali vienas kitam daug ką atleisti. Dalį to jausmo pamatysite ir vaizdo klipe – merginos leidžia sau žaisti ir piešti ant tuo metu dainuojančių vaikinų kūnų, šie, atvirkščiai, kai dainuoja merginos, leidžia ir joms iškrėsti išdaigų, tačiau visi viską vienas kitam atleidžia ir dėl to nepyksta.

„Filmuojant vaizdo klipą leidome sau paišdykauti prieš kameras, todėl darbas gavosi išties linksmas„, - džiaugėsi grupės „Mochito“ narės.

Merginos užsiminė, jog „Pikaso„ – viena jų mėgstamiausių lietuviškos popmuzikos grupių. „Įrašinėjant bendrą dainą ir filmuojant vaizdo klipą supratome, kad jie ne tik gražūs, bet ir be galo talentingi, taip pat tikri džentelmenai, nepamirštantys merginai parodyti dėmesio, tačiau išliekantys taktiškais. Smagu, kad būtent su grupe „Pikaso“ debiutuojame lietuviškos muzikos scenoje„, - pasakojo „Mochito“ merginos.

„Pikaso„ vyrukai taip pat negailėjo gražių žodžių scenos debiutantėms: „Tai tikrai šaunios merginos. Jos tikrai neliks nepastebėtos. Visų pirma – dėl savo vokalinių sugebėjimų. Mes patys pirmiausia išgirdome jų muzikos įrašą ir nusprendėme sudainuoti duetu. Tik vėliau pamatėme pačias merginas. Džiugu, kad nei garsas, nei vaizdas nenuvylė. Seniai planavome duetą ir džiugu, kad tai padarėme būtent su grupe „Mochito“.

Beje, grupės „Pikaso„ nariai mestelėjo intriguojančią užuominą apie galimus šiltus tarpusavio santykius: „Ar jaučiame vienas kitam kažką daugiau? Niekada nesakyk niekada“, - šelmiškai šypsojosi vaikinai.


Šiame straipsnyje: Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių