P.Hilton kokainą palaikė guma

Viešbučių tinklo paveldėtojai Paris Hilton pirmadienį buvo pareikšti kaltinimai dėl kokaino laikymo, tačiau vakarėlių liūtė neigia, kad rankinėje pareigūnų aptikti narkotikai buvo jos, praneša JAV žiniasklaida.

Žurnalas "People" nurodė, kad P.Hilton gresia iki ketverių metų kalėjimo, jei ji bus pripažinta kalta dėl narkotikų laikymo.

Bulvarinės spaudos numylėtinė su savo vaikinu, naktinio klubo La Vegase vadybininku Cy Waitsu buvo sulaikyti savaitgalį.

Policijos pareigūnai po jų arešto pranešė aptikę 0,8 gramo kokaino, popieriaus, paprastai naudojamo marihuanos suktinėms, vaistų nuo astmos ir 1 300 dolerių grynaisiais.

Pareigūnai C.Waitso vairuojamą juodą visureigį sustabdė judrioje Las Vegaso gatvėje, kurioje įsikūrę daugybė didžiulių viešbučių ir kazino, kai užuodė iš transporto priemonės sklindantį marihuanos kvapą.

Netrukus po to P.Hilton buvo paleista už savo pačios įsipareigojimą.

Kaip teigiama arešto ataskaitoje, kurią citavo žiniasklaida, netrukus po to, kai policija sustabdė automobilį, P.Hilton "jos prašymu" buvo palydėta į viešbutį, kad galėtų pasinaudoti vonios kambariu.

Būdama viešbučio laukiamajame P.Hilton iš rankinės išėmė lūpų balzamą.

"Kai ji pravėrė rankinę, pamačiau mažą paketėlį. Buvau tikras, jog tai permatomas maišelis su kokainu. Jis iš rankinės nukrito man į delną", - ataskaitoje rašė Las Vegaso policijos departamento pareigūnas leitenantas Dennis Flynnas.

Kai pareigūnas paklausė garsenybės, kieno kokainas buvo rankinėje, P.Hilton atsakė "jo nemačiusi" ir galvojusi, jog tai kramtomoji guma.

Viešbučių tinklo paveldėtoja taip pat sakė, jog pasiskolino rankinę ir joje esanti kosmetika - ne jos, tačiau jai priklauso rasti vaistai nuo astmos, grynieji pinigai, kredito kortelės ir popierėliai.

P.Hilton advokatas Davidas Chernoffas paragino visuomenę "neskubėti spręsti, kol visi faktai nebus pateikti teisme".

29 metų vakarėlių liūtei tai jau antras su narkotikais susijęs incidentas per du mėnesius. Liepą P.Hilton buvo sulaikyta Korsikos saloje, kai policija jos rankinėje rado mažiau nei gramą kanapių. Netrukus policija ją paleido nepateikusi jokių kaltinimų.

Viešbučių tinklo "Hilton" įkūrėjo Conrado Hiltono provaikaitė yra buvusi manekene, dainininke, aktore, mados dizainere ir realybės televizijos žvaigžde. Ji valdo daugiamilijoninius savo vardu pagrįstus verslus, tarp jų - drabužių, kvepalų ir vyno.

P.Hilton garsėja dar ir tuo, kad 2007 metais tris savaites praleido Los Andželo kalėjime - už tai, kad pažeidė savo bandomojo laikotarpio dėl neatsargaus vairavimo sąlygas.


Šiame straipsnyje: Paris Hiltonkokainasguma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių