Patricia Kaas išleidžia naują albumą

Netrukus, kovo 30 dieną, parduotuvių lentynas pasieks naujausias kultinės Prancūzijos dainininkės Patricijos Kaas albumas „Kabaret“. Nepilną dainų rinkinį jau nuo 2008-ųjų pabaigos buvo galima nusipirkti internete. Šia galimybe pasinaudojo daugiau nei 100 tūkst. nekantriausių atlikėjos gerbėjų.

Pranešama, kad kovo pabaigoje pasirodysiančiame albume bus 12 naujausių Patricios Kaas kūrinių, o taip pat kelios anksčiau niekur neskelbtos gyvai atliekamų dainų versijos. Vasarą pasirodys ir atlikėjos DVD su išskirtiniais įrašais iš koncertų, repeticijų bei dainininkės komentarais. Prancūzijos žvaigždės sugrįžimas į didžiąją sceną jau dabar yra vadinamas metų kultūros įvykiu. Prognozuojama, kad „Kabaret“ taps vienu perkamiausių albumų Europoje - jį iš anksto užsisakė keli šimtai tūkstančių žmonių.

Nors iki oficialios „Kabaret“ pasirodymo datos dar liko kelios dienos, albumo kūriniai jau kurį laiką yra ypač populiarūs visoje Europoje. Belgijoje ir Šveicarijoje tik internetu platinamas dainų rinkinys jau 6 savaites išlieka perkamiausių muzikinių albumų trejetuke. „Kabaret“ užima aukštas vietas populiariausių albumų sąrašuose Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Rusijoje ir kitose Senojo žemyno šalyse. Šiemet „Eurovizijos“ konkurse Prancūzijai atstovausianti Patricios Kaas baladė „S'il fallait le faire“ yra  viena dažniausiai grojamų dainų daugelyje Vakarų Europos radijo stočių.

Šiuo metu savo naujausią kūrybą garsi dainininkė pristato pasaulinėse gastrolėse, į kurias įtraukta ir Lietuva. Balandžio 24 dieną įvyks vienintelis Patricios Kaas koncertas Viliuje. Be populiariosios muzikos klasika tapusių dainų ir naujausių kūrinių iš albumo „Kabaret“ mūsų šalies žiūrovams taip pat skambės baladė „S'il fallait le faire“, atstovausianti Prancūzijai 2009-ųjų „Eurovizijos“ konkurse. Iki metų pabaigos Patricija Kaas surengs daugiau nei 170 pasirodymų Europoje, Azijoje ir JAV. Į atlikėjos koncertus susirenka pilnos arenos žiūrovų, iki šiol gyvai atliekamas „Kabaret“ dainas jau spėjo išgirsti šimtai tūkstančių žmonių.

Paskutiniuosius bilietus į balandžio 24 dieną Vilniuje įvyksiantį Patricijos Kaas koncertą galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Jų kaina 113-227 litų. Skelbiama, kad vėliau bilietai brangs.


Šiame straipsnyje: Patricia Kaasalbumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių