Palangoje – moters neištikimybė komedijoje „Mano žmonos vyras“

Perspektyvi Palangos pramogų rinka lėmė tai, kad šiemet „Domino“ teatras pajūrio sostinėje rodo net kelis pačius sėkmingiausius savo spektaklius.

Rugpjūčio 10 dieną, pirmą ir vienintelį kartą šiais metais Palangoje lankysis seksualioji komedija apie moters neištikimybę „Mano žmonos vyras“. Ši komedija – tai paskutinė galimybė pamatyti „Domino“ teatro spektaklį kurorte šią vasarą.

Šaunus vaizdelis: jūra, Kroatijos kurortas Splitas, jachta – komedija „Mano žmonos vyras“ neabejotinai idealiai subalansuota ją žiūrovams pristatyti Lietuvos pajūrio sostinėje.

„Džiaugiamės galimybe rodyti tokį stenografiškai sudėtingą spektaklį Palangoje. Kartu su Kostu Smoriginu ir Jolanta Dapkūnaite kursime kurortą kurorte, Splitą Palangoje ir per daug nemoralizuodami parodysime, kad, prisilietus moteriai, net neištikimybė gali atrodyti labai rafinuota ir smagi“, - sakė aktorius Juozas Gaižauskas.

Antradienį įvyksianti komedija yra paskutinis spektaklis, kurį šį vasaros sezoną „Domino“ teatras rodys pajūryje.

Tai puiki proga pamatyti komediją „Mano žmonos vyras“ prieš prasidedant rudens darbymečiams, kuomet rinkoje pasirodys ne viena nauja „Domino“ teatro premjera.

Spektaklis vyks Palangos Senojoje gimnazijoje, 20 val.


Šiame straipsnyje: mano žmonos vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių