Pajūryje siaus „Tabami goes Latino” audra

Pajūryje siaučiant audroms ir atšalusiems orams nardinant žmones į niūrią bei darganotą nuotaiką, TABAMI komanda pasiryžusi sušildyti vakarus su karštu projektu „Tabami goes Latino“.

Spalio 9 d. Klaipėdoje, klube „Dr. Who“ ir spalio 10 d. Palangoje, klube „Vandenis“ jie kvies lankytojus atsiduoti sambos bei salsos ritmams, gyvai atliekant gitaros virtuozo Santanos, Ricky Martin, karštosios Shakiros bei kitų Latino muzikos atlikėjų hitus.

Su atnaujintu projektu pajūrį šturmuojanti TABAMI komanda - tai Tomo Varnagirio (gitara), Vyto Bikaus (klavišai), Tado Žukausko (bosinė gitara) bei Aleksėjaus Arslanovo (būgnai) pajėgos ir moteriškas stiprių balsų duetas. Žinomiausias kerinčios Lotynų Amerikos atmosferos įkvėptas dainas atliks vokalistės Baiba Skurstene ir Giedrė Rimšaitė.

Uždegantis šou ant scenos ir emocijų cunamis neabejotinai įkvėps pasinerti į aistra alsuojančių šokių fiestą. Į išskirtinę latino naktį klubas „Dr. Who“ pakvies ir Klaipėdos šokio studijų bei klubų atstovus, tad lankytojų lauks puiki proga išdidžiai pademonstruoti jau nugludintus judesius arba pasimokyti naujų žingsnelių.

“Tai bus karštos muzikos naktys, kuriose kiekvienas, atėjęs atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką, pasijus kaip tikrame Lotynų Amerikos miestelyje, kur muzika visus užburia šėlsmui”, - tvirtino TABAMI komanda.


Šiame straipsnyje: tabami

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių