Paaiškėjo, kas apšildys E. Goulding Vilniuje

Jau balandžio 18 d. dieną į Lietuvą atvyksta fenomenaliai sparčiai populiarėjanti britų dainininkė Ellie Goulding. Jau paaiškėjo, kad jos pasirodymą menų fabrike pradės kartu su ja atvykstantis amerikiečių atlikėjas Matthew Koma.

M. Koma, augęs ir pradėjęs kurti Niujorke, nesunkiai papuolė į aplinką, kuri sustygavo jo muzikinį kelią. Šiuo metu atlikėjas ir dainų kūrėjas gyvena Los Andžele, o su juo dirba žinomų atlikėjų, tokių kaip Leona Lewis, Eminemas, T.I., Bruno Mars, prodiuseriai ir dainų kūrėjai.

Jo balsas skambėjo net keliuose praeitų metų vasaros šokių hituose. Vienas jų buvo kartu su Zedd į pasaulį paleistas kūrinys „Spectrum“.

Mattew Koma stiprus ir lengvai atpažįstamas balsas sužavėjo pačią Ellie Goulding, kuri pasiūlė amerikiečiui keliauti kartu su ja į turą po Europą.

Ellie Goulding yra stambi žuvis visame tame jaunimo spietyje, kuris pastaruoju metu užkariavo Europos radijus. Ji netgi išsiveržė į svajonių šalį – JAV, kur surengė didžiulį muzikinį turą ir tik neseniai grįžo atgal į Europą.

Kartu su E. Goulding priekinėse eilėse šiuo metu būriuojasi Adele, „Mumford & Sons“, Jesse Ware ir kt. Po truputį ją vejasi ir pats Matthew Koma.

Ellie visoje Europoje išpopuliarėjo po to, kai princas Viljamas ir Kate Middleton pakvietė ją koncertuoti savo Karališkose vestuvėse. To kvietimo laukė eilė muzikantų, o sulaukė blondinė su ryškiais Doc Martens kerziniais batais.


Šiame straipsnyje: Ellie Gouldingkoncertasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių