P. Gražulis: atlyginimai sumažėję ir priemokos anksčiau buvo didesnės

„Seimo nariai neturi asmeninio gyvenimo. Dieną dirbu Seime, o po to tarnauju rinkėjams, todėl automobilis man būtinas, tai mano darbo priemonė„, – jau šį, antradienio, vakarą,  TV3 infošou „Be komentarų“ žiūrovus tikins parlamentaras Petras Gražulis. Kokiais prabangiais automobiliais važinėja tautos išrinktieji ir kiek jų nuomai išleidžia mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigų?

„Nuomojuosi paprastą automobiliuką. Nuoma iš parlamentinių lėšų per mėnesį kainuoja 1500 litų ir dar mažiausiai 1000 litų prireikia degalams", – detalizuos P. Gražulis.

O kokį automobilį už mokesčių mokėtojų pinigus nuomojasi jaunoji Seimo narė Agnė Bilotaitė? Kuris tautos išrinktasis vairuoja patį naujausią automobilį? Kokių dar privilegijų turi Seimo nariai?

„Be abejonės, didžiausia privilegija yra nemokamas gyvenimas Seimo viešbutyje, taip pat priemokos kanceliarinėms išlaidos ir nenormuotas darbo laikas", – šįvakar vardins parlamentaras Eligijus Masiulis.

Tiesa, Seimo narys iš karto puls guostis specialiesiems infošou korespondentams, jog tautos išrinktųjų privilegijos šiuo metu yra net labai „apkarpytos„: „Atlyginimai sumažėję ir priemokos anksčiau buvo didesnės...“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių