Oskarų ceremonijai vadovaus seksualusis H.Jackmanas

Šiemet kitaip nei anksčiau, „Oskarų“ ceremonijos vedėju išrinktas aktorius nepriklauso komikų gildijai. Tai – seksualusis Hughas Jackmanas, su Nicole Kidman vaidinęs naujoje sukrečiančioje dramoje „Australia“, kurią režisavo Bazas Luhrmannas.

Žurnalo „People“ seksualiausiu vyru išrinktas aktorius vesti prabangią ceremoniją parinktas ne tik dėl jo išvaizdos.

„Hughas turi stilių, eleganciją, jis puikiai reaguoja į bet kokią situaciją. Jis yra idealus kandidatas vesti šį prestižišką renginį“, – teigia apdovanojimų prodiuseriai.

H. Jackmanas prisijungia prie elitinės vedėjų grupės, į kurią įeina Jonas Stewartas, Chrisas Rockas, Steve‘as Martinas, Billy Crystalas ir Whoopi Goldberg, kurie buvo šios ceremonijos vedėjais pastaraisiais metais. Priešingai nei jie visi, Hughas nėra komikas, tačiau turi puikų humoro jausmą  ir tą įrodo pasižadėjimu, kad šiemet tikrai nedemonstruos visiems žinomų Billy Crystalo pokštų.

Apskritai šių metų ceremonijoje bus daug pasikeitimų: naujas muzikos režisierius, nauji prodiuseriai ir naujų režisierių komanda. Tačiau keičiasi ne viskas.

Žvaigdžes ant raudonojo kilimo ir šios apdovanojimų ceremonijos metu pasitiks visai kino industrijai puikiai pažįstamas kino istorikas, televizijos laidų vedėjas ir „Holivudo reporterio“ redaktorius Robertas Osborne‘as.

„Robertas yra „Oskarų“ raudonojo kilimo karalius. Ceremonijai jis prideda dar daugiau pakilumo ir žavesio“, – džiaugiasi akademijos prezidentas Sidas Ganis.

Robertas Osborne‘as netgi turi jo vardu pavadintą Klasikinių filmų festivalį ir yra nuolatinis Akademijos renginių vedėjas. Be to, jis visai neseniai išleido ir naują knygą – „80 metų „Oskarų“ istorijos“. Tai – oficiali legendinių apdovanojimų istorija nuo pat 1926 metų, kurią Robertas, papildęs žvaigdžių citatomis ir anekdotais, sudėjo į 400 puslapių.

Žymiausias JAV kino istorikas ir šiemet sveikinsis su ryškiausiomis kino industrijos žvaigždėmis. Tai jam jau ketvirtasis pasirodymas ant Raudonojo kilimo. Ar jo linkėjimai ir rankos paspaudimas atneš sėkmę nominuotiesiems – sužinosite jau šį sekmadienį 3.00 val. nakties per TV6!

Karščiausia kino mėgėjams naktis prasidės jau šį sekmadienį, vasario 22 dieną, 3.00 val. tiesioginės „Oskarų“ transliacijos metu per TV6 televiziją.


Šiame straipsnyje: JackmanasOskarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių