O.Pikul - dar viena I.Jurgelevičiūtės vyro merginta gražuolė

TV3 gandų ir intrigų laidoje „Paparacai“ pirmadienį - netikėta ir atvira „Olialia“ mergaitės Oksanos Pikul išpažintis apie draugystę su dabartiniu, jau trečiuoju, dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės vyru Rolandu Lavinsku. Kaip žinoma, jis kalėjime atlieka bausmę už dvigubą žmogžudystę.

 „Vaikščiojome po Rotušės aikštę susikibę už rankučių, mąstėm apie šeimą, apie vaikus“, - pirmą kartą atvirai apie savo draugystę su kaliniu pasakos seksualioji Oksana.

LNK laidos „Kakadu“ žurnalistai  dar spalio mėnesį, iškart  po skandalingų I.Jurgelevičiūtės tuoktuvių, pašnekino kitą R.Lavinsko mergintą pramogų verslo gražuolę - manekenę Vaidą Židonytę.Be to, sužinosite, kodėl Ramūnas Rudokas nutarė pavirsti žavia moterimi, o Giedrė Rusytė - ekstravagantišku jaunuoliu.

„To mano gyvenime dar nebuvo“, - žiūrėdama į save nugrimuotą negalėjo atsižavėti Giedrė.„Pasikeitę lytį“ jiedu išėjo ir į Vilniaus gatves. Bet jų avantiūra netikėtai greitai baigėsi. Laidoje sužinosite, kodėl.

„Paparacuose“ - ir žurnalistinis tyrimas apie naujosios valdžios gyvenimą. Sužinosime, kodėl Seimo viešbutyje ir tarnybiniuose butuose gyvenantys ne Seimo nariai moka juokingai mažą nuomą - Gedimino prospekte apie 5 litus, Fabijoniškėse apie 2 litus už kvadratinį metrą.

Taip pat išgirsime, kodėl dainininkės Atlantos dukrelės tėvas advokatas Oskaras Silevičius reikalauja sumažinti alimentus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių