O.Kolobovaitė: nemanau, kad reikėtų būti vien rimtais veidais

Viena ryškiausių asmenybių projekte "Šok su manimi" – operos solistė Ona Kolobovaitė.

Projekto lyderiai šiuo metu priversti ilsėtis – O. Kolobovaitei yra atlikta menisko operacija, Andriui Butkui buvo ieškoma nauja partnerė, bet nesėkmingai.

"Nemanau, kad reikėtų atskirti rimtosios muzikos pasaulį ir būti vien rimtais veidais", – TV3 laidai "Gyvenimas yra gražus" atviravo auksinio balso savininkė, prisipažinusi, kad nuo tada, kai tapo žinoma, nuolat turi galvoti, kaip elgtis viešumoje.

Prieš metus spaudoje pasirodžius pranešimų apie O. Kolobovaitės romaną su aktoriumi Mariumi Jampolskiu, mergina nuo visų atsitvėrė tylos siena. Ji atkakliai tylėjo ir vasaros pabaigoje visų kamantinėta apie jų skyrybas. Daugelį O. Kolobovaitės gerbėjų ištiko šokas, kai rudenį spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose ji užfiksuota aistringai besibučiuojanti su savo šokių partneriu A. Butkumi.

"Nesuprantu, kodėl negaliu linksmintis, šėlioti, juk nedarau nieko tokio, ko nedarytų kiti. Kai tapau žinoma, nuolat turiu galvoti, kaip elgtis viešumoje", – laidai pasakojo O. Kolobovaitė.

Parolimpinis čempionas Tomas Kairys, sutikdamas dalyvauti šokių projekte, neįsivaizdavo, kiek dvasinių ir fizinių jėgų jam tai kainuos. Mažai kas žino, kad iš pradžių Tomas mėgino šokti su kita partnere, tačiau jų bendradarbiavimas baigėsi. Vyras buvo nusprendęs pasitraukti iš dar nė neprasidėjusio projekto. Laidos "Gyvenimas yra gražus" komanda vyrą aplankė netoli Vilkaviškio esančiame jo gimtajame Virbalio kaime. Ten trobelėje, kur prabėgo Tomo vaikystė, vyras prisiminė savo gyvenimo istoriją ir išbandymus, kuriuos teko patirti ant parketo: "Tai buvo vienas didžiausių iki šiol patirtų mano nuotykių."

Du vaikus auginančiai aktorei Eglei Jackaitei sunku pamiršti vieną projekto laidų, kai ant parketo ji išėjo pasidabinusi prisegamomis kojinėmis: "Neįsivaizdavau, kad fantazija gali būti tokia galinga." Aktorė tikina, kad po to vakaro sulaukė ne vieno dviprasmio pasiūlymo. O štai skandalingosios advokatės Svetlanos Proninos šokių partneris Tomas Uroška į dviprasmiškas kolegų nuomones apie advokatę Svetlaną Proniną nesureagavo: "Žinau, kad prieš mane šokti su Svetlana siūlė ne vienam profesionalui, tačiau jie visi atsisakė. Kodėl sutikau aš? Paprasčiausiai jos nepažinojau."

Kaip T. Uroškai sekėsi bendrauti su garsiąja advokate ir ko iš savo šokių partnerio Manto Vaškelio reikalavo skyrybas išgyvenanti krepšininko Simo Jasaičio žmona Vaida? Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų intriguojančių klausimų bei populiariausio šokių projekto "Šok su manimi" užkulisių paslaptys – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 laidoje "Gyvenimas yra gražus".


Šiame straipsnyje: Šok su manimiOna Kolobovaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių