O. Pikul: tikiuosi per savo vestuves negauti brangių dovanų

„Mokesčių inspektoriai tikrai neturi ką veikti. Absurdas! Vestuvių dovanos yra tik Andriaus ir Monikos reikalas“, – mokesčių inspektoriais, siekiančiais apmokestinti vestuvines A. Šedžiaus dovanas, piktinasi dainininkė, ką tik ištekėjusios M. Šedžiuvienės draugė Oksana Pikul. .    

„Įdėjau milijoną į vokelį“, „Jaunavedžiams dovanosiu tūkstantį eurų“, – infošou žiūrovus tikins į metų puota tituluojamas vestuves susirinkę A. Šedžiaus ir jo mylimosios Monikos artimieji.

„Tikiuosi per savo vestuves negauti tokių brangių dovanų, kad paskui dar pačiai iš savo kišenės tektų susimokėti valstybei“, – vilsis vestuviniu nuotakos makiažu didžiąją dieną rūpinusis O. Pikul.

Ar A. Šedžius žada valstybei susimokėti gyventojų pajamų mokestį už prabangias vestuvių dovanas? Kokių patarimų milijonieriui duos žinoma vestuvių planuotoja?

TV3 žiūrovai laidoje išvys ir išskirtinius kadrus, kaip dainininkų šeima Petras ir Liveta Kazlauskai bando į valdžią „prastumti“ dainininką Ligitą Kernagį. „Aš savo balsą atiduočiau už Ligitą!“ – „Be komentarų“ nufilmuotuose vaizduose nemokamo koncerto metu žmones agituos Liveta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negausi

negausi portretas
Bent jau dabar dovanų neggausi, nes vestuvių su Simu nebus...

as

as portretas
kas tave jims tokia

ona

ona portretas
nemanau,kad jasaitis neateis i prota,kad tokiu neveda,su tokiomis tik "draugauja"
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių