Nuotrauka „Facebooke“ išgelbėjo britei gyvybę

Britė Sara Lintern liko gyva todėl, kad publikavo savo nuotrauką socialiniame tinkle „Facebook“, rašo britų dienraštis „The Sun“.

33 metų moteris nusprendė draugams pasigirti manikiūru ir įdėjo į „Facebooką“ savo plaštakos nuotrauką. Tačiau tarp daugelio sužavėtų internautų komentarų atsirado vienas pasisakymas, kuris privertė britę sunerimti.

„Sara, nenorėčiau tavęs gąsdinti, tačiau internete pasiskaityk apie Marfano sindromą“, – parašė anonimas.

Marfano sindromas – paveldima jungiamųjų audinių liga, pažeidžianti akis, širdį, kraujagysles, nervų sistemą, odą ir plaučius. Laiku nediagnozavus šios ligos, žmogus gali nesulaukti 35 metų.

Sara nusprendė paklausyti patarimo ir kreipėsi į medikus. Atlikus tyrimus moteriai iš tiesų buvo nustatytas Marfano sindromas. Pasirodo, kad žmonės su tokiu sindromu yra aukšti, kaulėto kūno sudėjimo, turi ilgus pirštus su stambiais sąnariais. Būtent kaulėta britės ranka ir sukėlė komentatoriui įtarimą.

„Žinau, kad jis yra gydytojas. Mes kelis kartus buvome susitikę sporto klube. Aš jam parašiau ir padėkojau už išgelbėtą gyvybę. Bet jis yra labai kuklus žmogus ir nemano padaręs ką nors ypatinga“, – sakė S. Lintern.


Šiame straipsnyje: Facebook

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių