Norite susilaukti talentingo vaiko? Nemiegokite saulei tekant

Šio ketvirtadienio vakarą populiariausioje LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ - neseniai sužibėję Lietuvos talentai ir tie, kurie garsina mūsų šalį jau ne vienerius metus.

Gal talentas - Dievo dovana? Gal tai tėra sunkus ir nuoseklus darbas?

Uždegančiu džaivu laidą pradėję projekto „2 minutės šlovės“ nugalėtojai, daugkartiniai Lietuvos sportinių šokių čempionai Skaistė Svajonė ir Mamertas į šį klausimą atsakė matematiškai tiksliai.

11-metis Mamertas prisipažino, jog svajoja apie pasaulio čempiono titulą, o tam reikia vos 1 procento talento ir net 99 procentų juodo darbo.

Repetuodama po dešimt valandų per dieną garsiosios operos solistės Monserat Kabaljė mokinė ir scenos partnerė Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus dabar žiba garsiausiose pasaulio operose.

Ji sako, kad talentą reikia ne tik pastebėti bet ir ugdyti. Ji pati nuo vaikystės atsisakydavo smagių vaikiškų pramogų, nes ne vieną valandą praleisdavo prie fortepijono.

„Neugdomas talentas užges, bet to, talentingų dainininkų netrūksta, tačiau tik tie, kurie iš tiesų spinduliuoja iš vidaus, tampa žvaigždėmis“, - sakė Nomeda.

Pokalbių laidoje uždainavus talentų šou „2 minutės šlovės“ antros vietos laimėtojui, paprastam kaimo vaikiui Nerijui Šukučiui, kuris net nepažįsta natų, Nomeda plojo iš širdies: „Tai neabejotinas talentas. Vaikinas privalo ugdyti savo balsą ir mokytis, jį gamta dosniai apdovanojo“
„Muzikos akademijoje tau mokslai per brangūs? Ar tikrai nori, labai labai? – neištvėrė Arūnas Valinskas išgirdęs Nerijaus istoriją. - Jeigu tu tikrai nori mokytis, aš sumokėsiu 18 tūkstančių už tavo pirmuosius mokslo metus. Tai yra nenormalu, kad toks talentingas vaikis negali mokytis“.

Tačiau didžiausią staigmeną pateikė astrologė Palmira Kelertienė. Ji pažėrė patarimų, ką turėtų daryti tėvai, norintys susilaukti talentingo vaiko.

„Būsimo vaiko sugebėjimai priklauso ne tik nuo tėvų įgimtų savybių, čia gali padėti ir astrologinės žinios“, - tvirtino Palmira.

Pasak astrologės, remiantis statistika, daugiausiai pasaulio talentų gimę po Vandenio ženklu. Astrologė išvardijo ir kam gabiausi kiti ženklai. Ir galų gale davė patarimą visiems tėvams – jei norite susilaukti talentingo vaiko, nemiegokite saulei tekant.

Mago dėžėje pradanginta R.Mikelkevičiūtė ir angeliškas Iljos balso skambesys. Ar tikrai savamokslis dainorėlis iš kaimo Nerijus arijas plėšia ne prasčiau už patį Merūną Vitulskį? Ir kuris iš Lietuvos talentų mūsų šaliai atstovavo Lietuvos ir Korėjos diplomatinių santykių dvidešimtmečio minėjime svečioje šalyje?

Visa tai šį vakarą - 19.19 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Palmira Kelertienėtalentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių