Nomeda Marčėnaitė ves TV3 pokalbių šou

Geros idėjos visada sklando ore – matyt, tai reiškia žinia, kad mažiausiai dvi televizijos nusprendė rudenį į savo programas sugrąžinti pokalbių šou žanrą.

Konkurencija bus rimta: pokalbių šou "Valanda su Rūta" LNK televizijoje kursiančiai Rūtai Mikelkevičiūtei teks neakivaizdžiai varžytis su TV3 projektu, kurį, nepatvirtintais duomenimis, turėtų vesti dvi žodžio kišenėje neieškančios moterys – Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė.

N.Marčėnaitė dar pernai vedė LTV laidą "Tėvai ir vaikai", D.Tamošiūnaitė-Budrė – LNK laidą "Gyvenimas kaip kinas". Ir viena, ir kita be laidos liko televizijoms "suveržus" programų tinklelius.

N.Marčėnaitė pauze pasinaudojo surengti kelioms savo keramikos parodoms, D.Tamošiūnaitė-Budrė – garsinti filmams ir varžytis Europos Parlamento rinkimuose. Beje, ši neslėpė svajojanti grįžti į eterį – projektus sakė pateikusi kelioms televizijoms. Nors labiausiai būtų norėjusi toliau kurti pamėgtą projektą "Gyvenimas kaip kinas".

Bet gyvenimas kartais tikrai kaip kinas, ir jei prodiuseriai sugebės suintriguoti dvi patyrusias laidos vedėjas, jau rudenį jos pasirodys bendrame TV3 projekte. O tada ir pamatysime, ar šioms temperamentingoms moterims pavyks pasidalyti studija ir ar ras, kada įsiterpti, jų pašnekovai!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių