Nojus į Lietuvą grįžta pristatyti naujo albumo (audio)

Neseniai 40-metį Dubline atšventęs Darius Mileris - Nojus šį savaitgalį trumpam grįžta į gimtinę, kur savo ištikimiausiems gerbėjams Vilniuje (penktadienį) ir Alytuje (sekmadienį) pristatys naujausią savo albumą „1 Diena“.

Pirmasis albumo pristatymo koncertas buvo planuojamas sostinės klube „Sinatra“, tačiau tarp baro šeimininkų kilus nesutarimams, koncertą teko skubiai perkelti į kitą vietą.

Iš Airijos specialiai atvykstančius muzikantus sutiko priglausti kitas sostinės klubas „Artistai“. Penktadienį Nojaus koncertu bus atidarytas „Artistų“ kiemelio vasaros koncertų sezonas.

Nojui koncerte talkins dabartinės jo grupės muzikantai, bet svečių teisėmis į sceną lips ir buvę bendražygiai iš grupės „Airija“ Kostas Radlinskas bei Eimantas Belickas bei Ričardas Vymeris iš kitos senos Alytaus roko grupės „Svaras409“.

Albumas „1 Diena” pasirodys tik elektroniniu pavidalu, o jį įsigyti nuo balandžio 27 d. galima “iTunes“ svetainėje. Titulinę albumo dainą, kuri reprezentuoja naujausią Nojaus darbą, galima paklausyti čia.

„Naujas kūrinys „1 Diena“ toliau tęsia mano daugelio dainų temą - žmogaus vidinis pasaulis, sielos ir minčių kalba. Joje kalbu apie šių dienų žmonių bendravimo trūkumą. Dažnai - tiesiog nemokėjimą bendrauti, kai viskam trūksta laiko, kai bėgdami kasdienybėje, nepastebime mažų dalykų, kurie daro mus laimingais. „1Diena“ yra apie tikėjimą rytdiena ir galimybę jau šiandien gyventi taip, kaip nori gyventi rytoj“, - taip savo naują dainą pristato dainininkas.

Koncerte Vilniuje skambės didžioji dalis naujausio albumo „1 Diena“ kūrinių, o taip pat ir laiko patikrintos dainos. Naująjį albumą Nojus žada pristatyti ir Airijoje bei Didžiojoje Britanijoje gyvenantiems tautiečiams.


Šiame straipsnyje: Darius MilerisNojusmuzikadaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

ricka

ricka portretas
gal geriau ir nevažiuok pas mus į LT.nemanau kad tamstos kas pasiilgo ar ir įra kam pasiilgti?iš jėgos penkesdešim gerbėjų ir turėjai kažkada.užknisi juodai parsibastes,lysi visur(spauda,TV)nereikia "Žvaigdžių"jų mes turim tiek kad apsivemti galima.nuo butkučių,vilčinskų ir kitokių minedų.už šimto metų gal kas ir bus vertas dainuot LT.kolkas parūkykit pavėsį ir negadinkit ausių ir nervų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių