N.Juška: į mano mokyklą investavo L.Pinkevičius, A.Valentaitė ir M.Gelažnikas

„Į mano ilgametę svajonę, nuosavą šokių mokyklą investavo Laimutis Pinkevičius, Asta Valentaitė ir Marius Gelažnikas. Užtenka atsiversti populiarų lietuviškų „selebričių“ žurnalą, ir pirmuosiuose puslapiuose išvysite visus mano investuotojus“, - taip į klausimą, kas sunkmečiu padėjo atidaryti šokių mokyklą, atsakys baleto primarijus Nerijus Juška jau šiandien, „Žvaigždžių klube“.

Laidos vedėjams dainininkei Natalijai Zvonkei ir Vitalijui Cololo Lietuvos baleto pažiba taip pat atskleis juodąją baleto šokėjų gyvenimo pusę.

„Esu turėjęs tokių traumų, kuomet koja tapo viena didele mėlyne. Nuo kojų pirštų iki kelio viskas buvo ištinę ir tamsiai mėlynos spalvos. Apie klaikų skausmą net nekalbu“, - pasakos N.Juška.

Laidos metu bus prisimintas ir prieš kelerius metus nutikęs nemalonus incidentas, kuomet pasirodymo metu baleto šokėjas Nerijus, turėjęs pagauti ir ant rankų iškelti savo partnerę, jos nepagavo.

Tąkart mergina įkrito į orkestro duobę, sukeldama šoką ne tik kitiems šokėjams, tačiau ir gausiai susirinkusiai publikai.

Kodėl nutiko ši nelaimė, kaip griuvimas atsipirko N.Juškai ir jo scenos partnerei bei kodėl baleto primarijus „Titaniko“ kompozicijoje laivo priekyje mato Seimo narius Petrą Gražulį bei Kazimierą Uoką - apie visa tai jau trečiadienį, „Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Nerijus Juška

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių