Niujorkas – geriausias miestas vienišiams

Niujorkas užėmė pirmąją vietą Jungtinių Valstijų miestų, geriausiai tinkamų vienišiams, sąraše. Iš karto po "Didžiojo obuolio", žurnalo "Forbes " tyrimo duomenimis, eina Bostonas, Čikaga, Sietlas ir Vašingtonas.

Antrajame penketuke pirmoji yra Atlanta, o po jos įrašytas San Franciskas, Los Andželas, Milvokis ir Filadelfija.

Tai pirmasis atvejis, kai Niujorkas užėmė pirmąją vietą šioje kasmet rengiamoje apklausoje, kurioje vertinami 40 didžiausių Amerikos miestų pagal tokius kriterijus: ramybė ir saugumas, gyvenimo kaina vienišam žmogui, kultūrinės pramogos, karjeros galimybės, susipažinimų internetu populiarumas, naktinis gyvenimas ir vienišių skaičius iš visų miesto gyventojų.

Tačiau Niujorkas atsidūrė sąrašo priekyje tik dėl susipažinimų internetu populiarumo - JAV komercinėje sostinėje aktyvių susipažinimų svetainių lankytojų yra kur kas daugiau nei bet kuriame JAV mieste.

„Kad ir kur tu gyventum, net Floridos valstijos Džeksonvilyje, kuris užėmė paskutinę paguodos vietą mūsų sąraše, visur yra bendrija vienišių, kurie neleis sau nuobodžiauti gimtajame mieste, - sakė Lauren Sherman iš žurnalo „Forbes“. - Ar tu grožėsies Denverio apylinkėmis, ar gersi tekilą Virdžinija Bičo naktiniuose klubuose - tu turi daug vienminčių. Ir paprasčiausias būdas susirasti juos - internetas.“

Nuolatiniai finansiniai stresai, kuriuos pastaraisiais metais patiria niujorkiečiai, privertė keisti prioritetus, o tai irgi galbūt prisidėjo prie miesto populiarumo šioje srityje.


Šiame straipsnyje: Niujorkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių