„Nežudyk meilės“ autorė pristatys knygą

Knygynų tinklas „Mūsų knyga“ ir „Knygų namai“ kviečia į susitikimus su knygos „Nežudyk meilės“ autore Violeta Messina bei jos vyru muzikantu Vinny Messina. Renginio metu autorė pristatys knygą „Nežudyk meilės“, atsakys į skaitytojų klausimus, dalins autografus, koncertuos Vinny Messina.

Violetą Messiną  vieni vadina Naujo Amžiaus šaukle, kiti  -  filosofe,  psichologe, dar kiti rašytoja. Ji yra knygos „Nežudyk meilės“ autorė.  Tai autobiografinis romanas - tikra XXI amžiaus pasaka apie Pelenę. Tai neišgalvota istorija. Tai sakmė apie meilę Dievui, sau, gamtai ir pasauliui.

uo pat vaikystės ji buvo „kitoks“ vaikas: matė dalykus, ko negalima užfiksuoti paprastu regėjimu, daug sirgo, daug išgyveno. Paauglystėje tapo kuprota. Tikėjimo ir išminties  paieškos galų gale atnešė vaisius. Ji išgyveno intensyvų, įdomų ir pilnavertį gyvenimą, išsigydė daugybę ligų bei kuprą. Sukūrė šeimą bei susilaukė trijų vaikų.

Išgyveno daug mistiškų potyrių. Tie išgyvenimai atvėrė nematomojo pasaulio duris, suteikė mediumo savybių, leido pažinti metafizines paslaptis. JAV parapsichologų bendrija ją pripažino Dievo pasiuntine. Ilgus metus ji tyrinėjo Visatos principus ir įstatymus, bendravo su dvasininkais ir psichologais. Padėjo daugeliui žmonių atgauti viltį gyvenime po patirtų smūgių ar netekčių ir išsiskyrimų.

Jos vyras Vinny Messina gimė ir užaugo JAV, Brukline, italų,  išeivių iš Sicilijos šeimoje. Architektas, dainininkas, ilgus metus dainavęs Niujorko ir kitų miestų salėse, įsivaikino jos tris vaikus.

2007 metų žiemą šeima grįžo gyventi į Lietuvą. Nuo pirmų dienų Vinny Messina įsitraukė į Lietuvos kultūrinį gyvenimą. Jo atliekamos dainos jau  skambėjo Palangoje, Vilniuje ir Šiauliuose, Kauno ir kitų miestų gyventojų organizuotuose renginiuose, taip pat Didžiosios Britanijos ambasadoje Vilniuje.

Renginiai vyks:

Kovo 12 d., ketvirtadienį 18.30 val. knygyne „Mūsų knyga“ MLC Saulės miestas, Tilžės g. 109, Šiauliai.

Kovo 19 d., ketvirtadienį 18.30 val. knygyne „Knygų namai“ PC Banginis, Šilutės pl. 35, Klaipėda.

Kovo 26 d., ketvirtadienį 18.30 val. knygyne „Knygų namai“ Hyper Maxima, Mindaugo g. 11, Vilnius. 


Šiame straipsnyje: messinanežudyk meilės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių