Netrukus pasirodys „Dvynių“ tęsinys, patvirtino A.Schwarzeneggeris

Buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) patvirtino, kad filmuosis populiarios komedijos „Dvyniai“ (Twins) tęsinyje, kuriame atsiras ir trečias brolis Eddie Murphy (Edis Merfis).

Filmo „Terminatorius“ žvaigždė ir Danny DeVito (Danis DeVitas) 1988 metų filme suvaidino pasimetusius brolius, o praėjusį mėnesį pasirodė pranešimai, kad kino kompanija „Universal and Montecito Picture Co.“ ruošiasi juostos tęsiniui.

Pranešama, kad filmas vadinsis „Tryniai“ (Triplets) ir prie dvejeto prisidės dar vienas „identiškas“ brolis, kurį vaidins E.Murphy. A.Schwarzeneggeris šią informaciją patvirtino.

„Norėčiau vaidinti kituose “Dvyniuose„. Faktiškai, apie tai jau kalbame, ir filmas vadinsis “Tryniai„. Rasiu tokį Eddie Murphy ar dar ką nors, o žmonės negalės suprasti, ir kaip gi tai taip atsitiko medicinos požiūriu? Praktiškai tai neįmanoma, bet mes kaip nors tai paaiškinsim“, - sakė jis interviu ComingSoon.net.

„Iš to, ką apie jį žinome, tai bus labai linksma... Jau matau plakatus. Matau plakatą, kuriame mes visi trys. “Jie rado dar vieną! „Tryniai!“, juos atskirti gali tik jų motina", - kalbėjo aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių