Nestandartu save vadinanti U. Valinčiūtė veržiasi į užsienį

Prasidėjus TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ antrojo sezono talentų paieškoms, pirmojo sezono dalyviai jau savarankiškai skinasi kelią į muzikinę šlovę. Viena ryškiausių pirmojo projekto sezono asmenybių, tiesiogine to žodžio prasme paties projekto prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo atrasta gatvėje – Ugnė Valinčiūtė dabar jaučiasi jau pasiruošusi ilgai brandintam žingsniui – muzikinio kelio paieškoms Didžiojoje Britanijoje.

„Tai beprotiškai gera patirtis, net ir man – absoliučiam nestandartui“, – apie dalyvavimą muzikiniame projekte kalba Ugnė. Pasak merginos, po šios muzikinės mokyklos ji jaučiasi žengusi didelį žingsnį į priekį ir kaip muzikantė, ir kaip asmenybė.

„Muzikinis projektas man parodė, jog aš galiu dainuoti bet ką, bet kokio stiliaus. Tas universalumo jausmas išlaisvina ir duoda dar stipresnį suvokimą kokiu keliu eiti toliau. Aš to noriu ir man to reikia“, – apie alternatyvios, arčiausiai Ugnės širdies esančios muzikos paieškas Anglijoje kalba mergina.

Nestandartinė išvaizda, beprotiškai stiprus balsas, charizma, nuolat viduje kunkuliuojantis kūrybinis katilas ir nesunaikinamas siekis surasti savą klausytoją – tai padėjo Ugnei sužibėti Lietuvoje. Be abejonės, tai ves ją ir užsienyje. „Neieškau geresnio gyvenimo – aš ieškau muzikos. Tai mano kelias, ir be jo aš negaliu“, – sako netverdama džiaugsmu, jau rudenį pradėsianti įgyvendinti ilgai brandintą svajonę muzikuoti užsienyje, Ugnė.

Tiesa, prieš išvykdama mergina palieka Lietuvai kartu su reperiu Aka įrašytą dainą „Give It Up“ – jau įvertintą klausytojų. Ši daina jau keletą savaičių sukasi radijo stočių topuose. „Šią dainą palieku Lietuvai, tačiau tikiuosi, kad ji greitai suksis ir užsienio radijo stotyse“, – viliasi pirmojo projekto sezono finalistė U. Valinčiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

akurat

akurat portretas
Paziurejus i foto standartu nesimato.

Ji

Ji portretas
tikrai simpatiska ir miela mergina.

NU

NU portretas
baisi ir tiek
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių