Neseniai susituokę Šedžiai laukia šedžiuko?

„Jaučiuosi puikiai ir dėl vestuvių tikrai nepersigalvojau", – prieš žengdamas lemtingą žingsnį  TV3 infošou „Be komentarų“ korespondentę patikino buvęs parlamentaras ir garsus milijonierius Andrius Šedžius. Jau šį vakarą vos šeštadienį įvykusių ilgai lauktų, milžinišką atgarsį visuomenėje sukėlusių politiko Andriaus Šedžiaus ir jo išrinktosios Monikos Kvietkutės vestuvių specialus reportažas.

„Vestuvių ceremonija buvo labai graži, jausminga, emocinga – visos damos braukė ašaras", – tikins nuotakos draugė dainininkė Liepa Mondeikaitė.

Ar nuotaka ramiai miegojo prieš didžiąją dieną? Kokias dovanas milijonieriui ir jo išrinktajai vestuvių proga dovanojo dainininkė Oksana Pikul, prodiuseris ir kompozitorius Deivydas Zvonkus ir kiti žinomi žmonės? „Įdėjau milijoną į vokelį, jį ir įteiksiu jaunavedžiams", – tikins viena nuotakos draugė, paklausta, kokią dovaną paruošė.

O gal M. Kvietkutė tekėjo dėl to, kad laukiasi? „Monika man nesakė, ar laukiasi, bet, aš manau, anksčiau ar vėliau tikrai bus vienas Šedžiukas", – intriguos L. Mondeikaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAZ

KAZ portretas
o kas tėvelis?

ddr

ddr portretas
bet vis vien kokia grazi pavarde :D

vos vos

vos vos portretas
neperskaiciau "Neseniai..... suduko" :)
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių