Nepailstančios grupės „69 danguje“ merginos

Prieš „Dainų dainos“ finalą grupės „69 danguje“ merginos „repetuos“ prekybos centre „Panorama“. Šv. Valentino dieną, šeštadienį, prieš pat nacionalinio dainų konkurso transliaciją,  vienos rimčiausių pretendenčių laimėti kelionę į „Euroviziją“ atliks ne tik žiūrovus pakerėjusią dainą „Meilės simfonija“, bet ir kitus gerai žinomus savo hitus.

Nemokamą šv. Valentino dienos renginių programą praturtins ir žymusis tango atlikėjas Eduardo Gimenezas su partnere, atliksiantis parodomuosius meilės šokius. Meilės dieną „Panoramoje“ svečiai galės gėrėtis ir originaliu barmenų šou.

Linksmus šeštadienio renginius pradės fotomenininko Sauliaus Paukščio fotosesija, kurioje sudalyvauti kviečiama kiekviena įsimylėjusių pora. Įsiamžinti tikroje vestuvinėje nuotraukoje bus galima su tam skirtais aksesuarais – nuometu, vestuvine puokšte, o galbūt pasikviesti ir visą vestuvinę svitą. Įspūdingą vestuvinių nuotraukų galeriją vėliau bus galima išvysti interneto svetainėje www.panorama.lt.

Be to, šv. Valentino dieną visus „Panoramoje“ apsilankiusius svečius pasveikins meilės angeliukas ir žavus meilės dievas Kupidonas. Specialiai į parduotuves užsukusioms porelės bus dovanojamos ir šventinės nuolaidos. Jaukų romantišką vakarą poros galės praleisti viename iš dešimties „Panoramos“ restoranų, kuriuose linksmybės, staigmenos ir gyvos muzikos koncertai truks iki pat vidurnakčio. 

Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ savaitgalio programa:

Penktadienis (vasario 13 d.):

17.30-19.30 val. Karaokė vakaras. Vedėjas Jonas Radzevičius (I aukšte)

Šeštadienis (vasario 14 d.):

13.00-16.30 val. Sauliaus Paukščio „Smagi  foto studija“

17.00-21.00 val. Tango šokiai su Eduardu Gimenezu, grupės „69 danguje“  koncertas,
„Barmenų šou“ programa.
 

 


Šiame straipsnyje: 69 dangujepanorama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių