„Nekviestai meilei“ – „Auksinių baublių“ apdovanojimai

Lietuviški serialai įvairiose televizijose pasirodo ir nepamėgti vėl dingsta, o jų madą sugrąžinęs LNK serialas „Nekviesta meilė“ rengiasi pradėti ketvirtą sezoną. Pamatysime naujų herojų, naujų meilės trikampių ir naujų dramų.

Ketvirto sezono pristatymo proga, dalyvaujant serialo aktoriams ir kūrybinei grupei, buvo nufilmuota speciali „Auksinės savaitės blykstės“ laida.

"Auksinių baublių" (nepainioti su laidos vedėju Kristupu Baubliu) apdovanojimo ceremonijoje Saulėnas ir Vydas „Nekviestos meilės“ aktoriams ar jų vaidinamiems veikėjams dosniai dalijo menamas „Auksines vištas“ (nepainioti su „Sidabrinėmis gervėmis“) ir dar dosniau - taip pat įsivaizduojamas dovanas: šaldytuvus, mikrobangų krosneles ir kita.

Serialas ir jo kūrybinė grupė turi pavydėtinai ilgą istoriją. Štai vieną pagrindinių veikėjų - verslininką Andrių Žvinį vaidinantis aktorius Saulius Balandis turi teisę net nebeprisiminti visų savo mylimųjų vardų ir veidų - ketvirto sezono proga scenarijaus autoriai jam „parūpino“ jau ketvirtą mylimąją - Mariją. Ją vaidins aktorė Kristina Savickytė, kurios herojė prieš kelias dienas dar šmėžavo TV3 rodomame seriale „Nemylimi“.

Bet visagalis abiejų serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys pasistengė, kad ji būtų laiku nužudyta, matyt, galvodamas, kad „Nekviestai meilei“ K.Savickytė reikalingesnė. O gal norėdamas, kad šiedu aktoriai dar kartą išgyventų prieš beveik dešimt metų kitame seriale - „Viltys ir vilionės“ - patirtas emocijas.

„Balandis vis dar taip pat gerai bučiuojasi“, - pagyrė laidoje seniai pažįstamą partnerį K.Savickytė.

Apdovanojimą už trečio sezono geriausią bučinį, beje, gavo visa serialo aktorių grupė - už tai, kad jų veikėjai visą sezoną uoliai bučiavo... užpakalį Baronui.

Metų gyvuliuko apdovanojimą gavo Marius Berenis-Tru Sabaka. Už tai, kad puikiai vaidina šunsnukį. Dalį ketvirto sezono, scenaristų valia, jam teks pasėdėti cypėje.

Frankenšteino premiją gavo Adolfas Večerskis - už tai, kad prisikėlimu pralenkė Arūną Valinską. „Nemirsiu tol, kol prodiuseriams pinigai nesibaigs“, - garantavo aktorius.

Aktorės Larisos Kalpokaitės veikėja Angelina Baronienė gavo apdovanojimą už Metų frazę. Cituoti ją drovu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių