N.Bunkės padėjėja scenoje - televizijos laidos komandoje

Žavioji Dileta Meškaitė, scenoje pasirodanti kartu su Natalija Bunke, ryžosi naujam iššūkiui – ateinantį antradienį televizijos žiūrovai pamatys jos debiutą BTV parodijų šou „Nerealu!“.

Scena jai – ne naujiena.  BTV laidoje „Penktadienio fiesta“ ji vaidino išprotėjusią sekretorę, dabar traukia žvilgsnius pasirodydama koncertuose kartu su N.Bunke, o antradienį debiutuos ir kaip parodijų aktorė BTV parodijų šou „Nerealu!“.  Mergina džiaugiasi, kad profesionalūs aktoriai mielai priėmė ją į savo komandą ir stengėsi padėti kiek tik galėdami. „Buvo labai įdomi patirtis, nė kiek nesigaliu sutikusi“, - džiaugėsi D.Meškaitė.

Pirmojoje laidoje D.Meškaitė vaidins...skalbėją. Ir jai nė motais, kad tai švelniai tariant neatitinka jos susikurto įvaizdžio. „Įsijungi skalbėjos mygtuką ir važiuoji. Reikėtų kažko kitko – persijungtum“, - šypsojosi ji. Tiesa, pirmieji filmavimai visgi nepraėjo be netikėtumų, tačiau kokie jie, D.Meškaitė nenorėjo išduoti. „Įsijunkite laidą ir patys pamatysite“, - intrigavo ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
"Žvaigždė"pasaulinio lygio mat atsirado' bonkė' vemt nuo jos norisi

G

G portretas
kaip visada jonelis pavydi , bet neskiria kad cia pritariancioji dainininke , ot juokdarys ;D

ne maloni

ne maloni portretas
kaip pamatau ja ekrane tai nenoriu ziureti ne maloni maziau roditu ja
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių