Naujoji „Žvaigždžių duetų” pora - T. Rimgaila ir M. Linkytė

Televizija profesionalaus šokėjo Tado Rimgailos gyvenime užima vis daugiau vietos. Po įspūdingo pasirodymo LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” kartu su Kristina Navickaite, Tadas sulaukė pasiūlymo tapti realybės šou „Šlovė ir turtai” vedėju, o visai netrukus - ir dalyvauti „Žvaigždžių duetuose”.
„Žiūrėdavau anksčiau „Žvaigždžių duetus” ir galvodavau, kodėl ten nėra manęs? Ir ką jūs pasakysit? Kvietimo sulaukiau”, - juokiasi Tadas.

Šokėjo partnere dainų projekte bus profesionali atlikėja Monika Linkytė. Naujieji partneriai iš karto sutarė, kad bendradarbiavimas bus naudingas abipusiai. „Iš karto jam pasakiau: aš tave mokysiu dainuoti, o tu mane - šokti, tai bus dviguba nauda. Tik Tadas tikrai gerai dainuoja, man reikės pasistengti neatsilikti šokant”, - pasakoja tik vaikystėje šokių įgūdžius tobulinusi Monika.

„Man pasisekė, nes mane supa puikios ir talentingos moterys. Tina, dabar – Monika. Ji man patiko iš karto. Susitikom ir pagalvojau - liuks, jauna, entuziastinga, turi puikų balsą ir kol kas - jokių kaprizų”, - naujajai partnerei negaili pagyrų Tadas.

Tadas ir Monika jau dabar yra viena iš daugiausiai repetuojančių porų. „Šokių projekte buvome kitokie, daug dirbom, stengėmės laužyti standartus ir taisykles, tokiu keliu kartu su Monika planuojame eiti ir „Žvaigždžių duetuose”, - pasakoja Tadas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių