Naujoji meno erčia

Oficialiai pristatyta prieš mėnesį, balandžio 10 d. atidaroma nauja teatro ir pramogų erdvė Teatro arena. Vien šiais metais čia jau suplanuota per pusšimtį kultūrinių renginių.

Išskirtinės teisės į Teatro areną buvo suteiktos Oskaro Koršunovo teatrui, tačiau čia savo spektaklius rodys ir Andželikos Cholinos šokio teatras, Eimunto Nekrošiaus "Meno fortas" ir kiti savo vietos neturintys teatrai. Už arenoje vykstančius koncertus bus atsakinga renginių agentūra "Baltic Concert Group".

Teatro arenos atidarymo proga A|CH teatras rodys emocingąjį šokio spektaklį "Carmen". Nuo pat premjeros šis spektaklis pritraukia pilnas sales žiūrovų, kuriuos domina šokio kalba nagrinėjamos amžinos temos - meilė, aistra ir išdavystė.

"Atsiradus Teatro arenai, turbūt pirmą kartą mūsų teatro istorijoje spektaklis galės būti parodytas savaitgalį, apie ką anksčiau mes net nesvajojome! Iki šiol devynerius metus buvome teatras be namų, dabar padėtis keičiasi ir tikimės visiškai išnaudoti naujos vietos pranašumus. Teatro arenos atsiradimas suteiks galimybę iš anksčiau planuoti repertuarą ir dažniau rodyti, o žiūrovams dažniau matyti mūsų spektaklius Vilniuje", - naujaisiais namais džiaugėsi choreografė A.Cholina.

VIETA: Teatro arena, Olimpiečių g. 3.

LAIKAS: Balandžio 10 d. 19 val.

KAINA: 50 litų.


Šiame straipsnyje: Andželika Cholinacarmen

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių