Naujausias „Depeche Mode“ albumas - nemokamai

Šiandien visoje Europoje pradedama prekiauti ilgai lauktu „Depeche Mode“  studijiniu albumu „Sounds of the Universe“. Internete patalpinta demonstracinė dainų rinkinio versija. Tai yra, išklausyti ir įvertinti naujausius grupės kūrinius galima nemokamai.

Įrašų kompanijos EMI Belgijos padalinio interneto svetainėje (www.Standaard.be/DepecheMode) galima nemokamai klausytis visų 13-os naujausio „Depeche Mode“ albumo dainų, o taip pat peržiūrėti „Sounds of the Universe“ pristatančio singlo „Wrong“ vaizdo klipą.

Grupė paneigė gandus, kad albumą patalpinti internete nuspręsta po to, kai piratinė jo versija buvo išplatinta dar prieš oficialią rinkinio pasirodymo datą. „Depeche Mode“ norėtų, kad gerbėjai mokėtų naujausių jų dainų tekstus ir koncertų metu dainuotu kartu su muzikantais.

„Per savo karjerą patyrėme šilto ir šalto, tad muzikos piratai šiuo metu mums rūpi mažiausiai. Ne kartą įsitikinome savo gerbėjų ištikimybe ir nuoširdžiu palaikymu. Tikime, kad „Sounds of the Universe“ įsigis tie, kuriems jis iš tikrųjų patiks, todėl norime, kad su naujausia mūsų kūryba susipažintų kuo daugiau žmonių, išmoktų tekstus ir koncertų metu dainuotų kartu - tūkstantinės minios iškėlusios į orą rankas, dainuojančios kaip vienas - tokiomis akimirkomis aplankančius jausmus sunku apibūdinti žodžiais“, - sako „Depeche Mode“ narys Martinas Gore'as.

Šiuo metu „Depeche Mode“ ruošiasi albumą pristatančiam koncertiniam turui „Tour of the Universe“. Gegužę Izraelio sostinėje Tel Avive prasidėsiančių gastrolių metu britų muzikantai planuoja aplankyti net 22 šalis ir jose surengti apie 30 gyvų pasirodymų. Muzikantai atskleidė, kad per koncertus skambės ne tik dainos iš „Sounds of the Universe“, bet ir garsiausi jų hitai.

„Įrašinėti „Sounds of the Universe“ sekėsi lengviau, nei tikėjomės. Kur kas sunkiau yra sudaryti būsimų pasirodymų programas. Per visus bendros kūrybos metus įrašėme apie 220 kompozicijų - išrinkti keliolika dainų, kurias atliksime koncertuose nėra lengva. Vis dėlto, gerbėjai gali būti ramūs - jie tikrai išgirs „Personal Jesus“, „Enjoy the Silence“ ir kitus kūrinius, kurie mus, „Depeche Mode“, padarė tokiais, kokie esame dabar“, - pasakojo grupės klavišininkas Andy Fletcheris.

„Depeche Mode“ į Lietuvą atvyksta jau gegužės 27 dieną. Pranešama, kad bilietus į Vilniuje, „Žalgirio“ stadione, vyksiantį koncertą įsigijo daugiau nei 17 tūkst. žmonių. Planuojama, kad iš viso į renginį susirinks gerokai daugiau nei 20 tūkst. žiūrovų. Bilietai į išskirtinį „Depeche Mode“ pasirodymą platinami visose BILIETAI LT kasose ir internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių